Az ötödik fordulóban se sikerült elmozdulnia az utolsó helyről a Puskásnak

Egy biztos, nem a vad fiatalítás, a tapasztalatlan, az akadémiáról épp felkerülő játékosok hátráltatják, mert ők ismét nem kaptak helyet a csapatban. De ne csak a rosszat lássuk, 75 perc után még úgy nézett ki, hogy a kétszer is vezetést szerző felcsútiak elhozhatják a Diósgyőr nagyerdei oroszlánbarlangjából (a Diósgyőr ebben a szezonban Debrecenben játszik) a három pontot, de Vela a rendes játékidő utolsó előtti percében egyenlített, így 2:2 lett a vége.

2017. augusztus 12. 22:15

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Pintér Attila szerint sokkal jobb volt a 2-0-ra kikapó Felcsút a Honvédnál TAO-pénzek ide vagy oda, nem megy a Puskásnak.
Nagyon benézte a Felcsút kapusa, a Diósgyőr lecsapott a potyagólra Villámlás és heves eső miatt elment a világítás, egy negyedórára fel is kellett függeszteni a meccset az NB I-ben.
Forgalommal szemben mértek Egyirányú úton, forgalommal szemben mérték az autók sebességét Debrecenben. Egy nézőnk lefotózta, és elküldte, azt mondja, hogy azért, mert szerinte nem elfogadható, hogy az autósoktól megkövetelik, h...
Virágkarneválra készül Debrecen Készülnek a hungarocellfigurák egy karneváli kocsihoz.
Brutális árak az albérletpiacon Az elmúlt két hétben robbanásszerűen nőtt a kiadó lakások kínálata. Augusztus elején országszerte már több mint 10 ezer kiadó lakást kínáltak bérlésre, ami 11 százalékos növekedés. Budapesten 150, Sze...
Bernd Storck kiszemeltjével erősített a Diósgyőr Kocsis Gergő szeretne visszakerülni a magyar válogatott keretébe.

NB I - Nem esett gól Debrecenben Nem esett gól a házigazda Debrecen és a Ferencváros vasárnapi mérkőzésén a labdarúgó OTP Bank Liga negyedik fordulójában, így a hazaiak továbbra is nyeretlenek, a vendégek pedig veretlenek a mosta...
NB I - Először nyert az élvonalban a Balmazújváros A labdarúgó OTP Bank Liga negyedik fordulójában 4-0-ra nyertek hazai pályán a Diósgyőr ellen.
Megkezdődött a magyar baptisták világtalálkozója Megkezdődött a magyar baptisták 4. világtalálkozója pénteken Debrecenben, a háromnapos eseményre mintegy tízezer résztvevőt várnak
Hajdúszoboszlón a fürdőben hűsítik magukat az emberek A megszokottnál lényegesen nagyobb felületen hűtik locsolással az utakat Debrecenben.
Három kisgólyát ütött agyon az áram Debrecenben Az állatvédők beperelik az E.ON-t, mert két gólyát meg lehetett volna menteni, de nem segítettek.
Egymilliós bírságot is kaphat a cég, ami sertéstrágyalevet önt a szántókra A Debrecen mellett lévő Nagymacs lakói szerint a bűz még a száradó ruháikba is beleeszi magát.