Bolt megsérült az utolsó versenyén

Usain Bolt befejező emberként meghúzódott, be sem tudta fejezni a távot.

2017. augusztus 12. 23:02

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Bolt könnyed futása, kieső olimpiai bajnok Usain Bolt nehezen indult be, de aztán elrobogott mindenki mellett. Távolugrásban nem jutott döntőbe a riói olimpiai bajnok Jeff Henderson, diszkoszvetésben pedig Kővágó Zoltán.
Megsérült Usain Bolt egyik legnagyobb riválisa, kihagyja a vébét Élete formájában volt, de a világbajnoki felkészülés hajrájában elszakadt az egyik combizma.
Usain Bolt futócipőjével gazdagodott a somoskői cipőmúzeum Kis lépes Boltnak, nagy lépés a somoskői cipőmúzeumnak.
Kölcsöncipőben futott, kinevették Bolt utódját Nem kizárt, hogy a londoni vb-n borsot tör Usain Bolt orra alá egy kanadai fiatalember.

Usain Bolt megfutotta idei legjobbját Monacóban Usain Bolt nyerte a 100 méteres síkfutást az atlétikai Gyémánt Liga-sorozat pénteki, monacói versenyén.
Usain Bolt küszködve nyert utolsó Gyémánt Ligáján A legerősebb ellenfelét is eltávolíttatta, hogy biztos legyen a győzelem. Idén először 10 mp-en belül.
Usain Bolt elárulta, amire mindenki kíváncsi volt Minden idők egyik legjobb sprintere 100 méteren és a jamaicai váltó tagjaként 4x100 méteren áll rajthoz pályafutása utolsó atlétikai világbajnokságán.
Hosszú Katinkát megelőzte Usain Bolt Hosszú Katinkát is megelőzve Usain Bolt kapta meg a legnagyobb amerikai sportportál, az ESPN által alapított ESPYS-díjat, amelyet az év legjobb teljesítményéért osztanak ki számos kategóriában.