Ennél bravúrosabb termékelhelyezést ritkán látni

2017. augusztus 12. 23:24

A cikk folytatása...Friss hírek
Ennél bravúrosabb termékelhelyezést ritkán látni
Drága olvasók, lejárt a műszakom, búcsúzok Kedves kommentelők, érezzétek jól magatokat! Aztán csak ésszel!
Usain Bolt megsérült, nem ért célba az utolsó versenyén Bár az éremért csatázhatott volna, fájdalmas arccal feküdt a földön. Nagy-Britannia nyert, az Egyesült Államok lett a második, Japán a harmadik.
Az NFL legvidámabb hasa befejezi Három dolog volt mindig is kiemelten fontos a most visszavonuló kétszeres Super Bowl-győztes Vince Wilfork életében: az amerikaifutball, a család, és a barbecue-oldalas. Mostantól már csak utóbbi kettőnek él a Patriots legendás védője.
Rasszista bűncselekményként kezelhetik a brit migránsbűnözők ügyét Ők azok a bűnözők, akik fiatal nőket tömtek tele drogokkal, majd megerőszakolták őket. Nagy-Britanniában most azért lobbiznak, hogy rasszista indíttatású bűncselekményként kezeljék az ügyet.
Nagy Ádám csapata kikapott, kiesett az Olasz Kupában A Bologna 3-0-ra kikapott a második ligás Cittadellától.

Top hírek:
Megtört szívek - III. évad 57. epizód Dilara meglátogatja Asumant, hogy kiderítse az igazságot Ekrem úrról. Harun megpróbálja figyelmeztetni Hazalt, hogy Damir milyen ember valójában. Özkan nagy bajba kerül.
Teljes munkabeszüntetés jöhet a Tescónál A budapesti és vidéki üzletek 80 százaléka csatlakozott.
Rettentően izgalmas döntőben védte meg vb-címét a holland sprinter – videó A női 200 méteres síkfutás fináléja nagyon szoros befutót hozott, ám végül a holland atlétáé lett az aranyérem.
Botka vesztésre áll saját pártjában is Bár Molnár Gyula pártelnök szerint töretlen az egység Botka László mögött, elnökségi és választmányi forrásaink egybehangzóan állítják: az MSZP egésze Molnár Zsolt szövetségi politikájával ért egyet. Már Botka mentora, Lengyel László is bírálja a szocialisták miniszterelnök-jelöltjének képtelenségét a párbeszédre.
Egyre kevesebb a nem tanuló, nem dolgozó fiatal A kormány fontosnak tartja, hogy fiatalbarát, jövőorientált és kiszámítható politika megvalósításával járuljon hozzá a fiatalok képességeinek kibontakoztatásához, az aktív társadalmi szerepvállalásuk előmozdításához és a családalapításuk támogatásához - mondta Rétvári Bence, az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) parlamenti államtitkára az MTI-nek.
Ki a felelős, ha önvezető autó okoz balesetet? Néhány évtizeden belül forgalomba kerülhetnek a teljesen önjáró autók. Elterjedésük azonban több aggályos kérdést felvet.