A 70. percig várni kellett a City első góljára

Pedig aBrighton csak 22 százalékban birtokolta a labdát. Végül egy öngóllal lett 2-0.

2017. augusztus 13. 0:16

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
A GTA: Vice City egyik szereplője miatt perlik a Rockstart Egy tévécsatorna követel kártérítést a GTA sorozat kiadójától, miután 15 évvel a Vice City megjelenése után tűnt fel nekik, hogy a játék egyik szereplője hasonlít az egyik műsorvezetőjük karakteréhez.
A Manchester City csodacsatárával erősít a Leicester Pep Guardiola üveglábú támadókkal vág neki a szezonnak?
Ilyen nincs: Guardiola bekeményít, újabb játékosát "rúgja ki" A Manchester City menedzsere alaposan megtiszítja a csapat keretét.
Bámulatos: ilyen fizetéssel csábítja a City Sánchezt! Az Arsenal chilei labdarúgójának jövője még mindig nagyon kérdéses, ám annyit leszögezhetünk: ha távozik, vélhetően a Manchester Cityhez teszi.
Nagyon áthúzhatja a Manchester City a Real számításait A nyár legnagyobb átigazolási bonyodalma nemhogy megoldódni látszik, még tovább burjánzik.
Az állampolgár japán sikere Vranik Roland rendezése nyerte a zsűri különdíját a Skip City Nemzetközi Filmfesztiválon.

Felnőtteknek szóló középkori fantasyt készít a Simpson család alkotja Matt Groening új animációs sorozata egy iszákos hercegnőről szól majd, akinek a hangját a Broad City-s Abbi Jacobson adja.
Újabb magyar filmsiker: Japánban is díjazták Az állampolgárt A zsűri különdíjával jutalmazták Vranik Roland Az állampolgár című filmjét a Japánban rendezett Skip City Nemzetközi Filmfesztiválon. A film ázsiai bemutatóját a Szaitamában 14. alkalommal megrendezet...
A Manchester City leigazolta Danilót Danilo távozott a Real Madridtól és a Manchester Cityben folytatja Sun, 07/23/2017 - 20:20
Comic-Con - ezért dolgozik David Ayer a Gotham City Sirensen a Suicide Squad 2 helyett A rendező elárulta, hogy miért választotta a Gotham City Sirenset az Öngyilkos Osztag folytatása helyett.
Manchester United - Manchester City 2-0 Videó Lukaku és Rashford gólokkal nyert a United a City ellen Fri, 07/21/2017 - 11:35
Danilo is a Manchester Cityhez igazol? A Real Madrid védőjét is leigazolná a Manchester City Wed, 07/19/2017 - 14:03