Federer bejutott idei hatodik döntőjébe

A világelsőséghez is egyre közelebb kerülő svájci már 16 meccs óta veretlen.

2017. augusztus 13. 0:25

A cikk folytatása...Friss hírek
Federer bejutott idei hatodik döntőjébe A világelsőséghez is egyre közelebb kerülő svájci már 16 meccs óta veretlen.
Variációk egy témára: kenyérreceptek augusztus 20-ra
7 dolog, amit nem tudtál az afrodiziákumokról!
Hogyan hat a testre és a lélekre a szerelmi konfliktus?
Nagy depresszió-teszt! Tedd próbára magad! A depresszió... Nehéz kérdés. Tesztünk segítségével próbára teheted magad, s megtudhatod, hányadán állsz. Reméljük az eredmény pozitív lesz! Sok sikert!
A 70. percig várni kellett a City első góljára Pedig a Brighton csak 22 százalékban birtokolta a labdát. Végül egy öngóllal lett 2-0.

Top hírek:
Megtört szívek - III. évad 57. epizód Dilara meglátogatja Asumant, hogy kiderítse az igazságot Ekrem úrról. Harun megpróbálja figyelmeztetni Hazalt, hogy Damir milyen ember valójában. Özkan nagy bajba kerül.
Teljes munkabeszüntetés jöhet a Tescónál A budapesti és vidéki üzletek 80 százaléka csatlakozott.
Rettentően izgalmas döntőben védte meg vb-címét a holland sprinter – videó A női 200 méteres síkfutás fináléja nagyon szoros befutót hozott, ám végül a holland atlétáé lett az aranyérem.
Botka vesztésre áll saját pártjában is Bár Molnár Gyula pártelnök szerint töretlen az egység Botka László mögött, elnökségi és választmányi forrásaink egybehangzóan állítják: az MSZP egésze Molnár Zsolt szövetségi politikájával ért egyet. Már Botka mentora, Lengyel László is bírálja a szocialisták miniszterelnök-jelöltjének képtelenségét a párbeszédre.
Egyre kevesebb a nem tanuló, nem dolgozó fiatal A kormány fontosnak tartja, hogy fiatalbarát, jövőorientált és kiszámítható politika megvalósításával járuljon hozzá a fiatalok képességeinek kibontakoztatásához, az aktív társadalmi szerepvállalásuk előmozdításához és a családalapításuk támogatásához - mondta Rétvári Bence, az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) parlamenti államtitkára az MTI-nek.
Ki a felelős, ha önvezető autó okoz balesetet? Néhány évtizeden belül forgalomba kerülhetnek a teljesen önjáró autók. Elterjedésük azonban több aggályos kérdést felvet.