Egy Toi Toi vécébe nyitottunk be, a Sziget legjobb bulijába csöppentünk - Sziget 2017 percről-percre közvetítés

2017. augusztus 13. 0:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Nézze a Sziget Fesztivált fotelből! Vagy akárhol!
Élet a Sziget-VIP-ban - keresse az MSZP elnökét! A Sziget-VIP nemcsak a NER-arisztokráciáé, akad ott MSZP-elnök is. Ha jól figyel, a képen Molnár Gyulát fedezheti fel.
Budapest szívében valósult meg a kormány rémálma Wiz Khalifa (Cameron Jibril Thomaz) amerikai rapper a 25. Sziget Fesztivál 0. napjánFotó: Mohai Balázs/MTI/MTVAA Sziget az elmúlt években még fesztiválköztársaság volt, ma viszont már kalifátus.
Óriáskerék nélkül indult el a 25. Sziget Képekben mutatjuk a fesztivál -1. napját. És még csak most jön Pink.
Több pénzbe kerül majd az italozás a Szigeten, mint tavaly Idén is egységáron vásárolhatunk majd italokat a Sziget fesztiválon. A Pénzcentrum megszerezte a 2017-es árlistát: ennyi pénzzel érdemes készülni a mostani fesztiválra.
Már hétfőn több ezren érkeztek a Szigetre Kezd benépesülni a Hajógyári-sziget, a Sziget fesztivál első vendégei már felverték sátraikat és beköltöztek.

Filmsikerek a közelmúltból Hogy ne csak a zenei élményektől legyen hangos a Sziget Fesztivál, hanem a magyar film kiemelkedő alkotásai is teret kapjanak, a Magyar Nemzeti Filmalap ismét felállítja a Mozi Sziget-sátrat a legnagy...
Sziget Fesztivál 2017 - Somló Tamásra koncerttel emlékeznek Életművének legmarkánsabb darabjait csokorba kötve, egy nagyszabású koncerttel emlékeznek meg barátok, kollégák, pályatársak a tavaly elhunyt Somló Tamásról, aki most töltené be 70. életévét. A Somló ...
Sűrűbben közlekedik a szentendrei HÉV amíg tart a Sziget Sűrűbben és éjszakai is közlekedteti a szentendrei (H5-ös) HÉV-et a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) a Sziget fesztivál ideje alatt, augusztus 9 és 16 között.
A legtöbbet a fesztiválozók tehetnek a saját biztonságukért A Sziget fesztiválon ettől függetlenül napi 24 órás egészségügyi biztosításában részesülnek a látogatók.
Az olasz hatóságok feltartóztatták egy embermentő segélyszervezet hajóját Az olasz parti őrség Lampedusa vizein feltartóztatta és a sziget kikötőjébe kísérte a berlini központú Jugend Rettet nem kormányzati szervezet (NGO) földközi-tengeri mentőhajóját kedden, miután a csop...
Turistaadó bevezetését fontolgatja egy skót sziget Így szeretnék mérsékelni a látogatók áradatát.