Tragédia történt az 51-es főúton

Áporka külterületén gázoltak el egy gyalogost.

2017. augusztus 13. 5:39

A cikk folytatása...Friss hírek
Mennyi időt töltsön a gyerek a tablet előtt? Néha nem könnyű a szülőknek eldönteni, hogy mikor húzzák meg a határokat a gyerekeknek különösképp, amikor csak a tabletekkel, a játékkonzolokkal és más eszközökkel akarnak foglalkozni.
Tragédia történt az 51-es főúton Áporka külterületén gázoltak el egy gyalogost.
Nap képe - Csajos pezsgő
Itt a hónap mozifilmes előzetese: Death of Stalin A Sztálin halála kifejezetten jónak ígérkezik.
Hivatalos: a vadító Ireland Baldwin Kim Basingerré változott A modell édesanyja klónja lett a friss reklámfotón.
Ételek, amiket kitiltottak az iskolákból Körlevélben tájékoztatta az iskolaigazgatókat az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) az iskolai büfékben árusítható, valamint a tiltott termékekről - közölte Rétvári Bence, a tárca parlamenti államtitkára. A dokumentum - amelyhez hatósági leírást... ...

Top hírek:
Megtört szívek - III. évad 57. epizód Dilara meglátogatja Asumant, hogy kiderítse az igazságot Ekrem úrról. Harun megpróbálja figyelmeztetni Hazalt, hogy Damir milyen ember valójában. Özkan nagy bajba kerül.
Teljes munkabeszüntetés jöhet a Tescónál A budapesti és vidéki üzletek 80 százaléka csatlakozott.
Beperelte az orosz titkosszolgálatot Wallenberg családja Bíróságra került az orosz Szövetségi Biztonsági Szolgálatot (FSZB) perelő Wallenberg család keresete. A magyarországi zsidók megmentőjeként elhíresült Raoul Wallenberg rokonai azt követelik a titkosszolgálattól, hogy osszák meg velük a 35 éves korában elhunyt hős halálának körülményeit. A perre augusztus 17-én kerül sor.
Karafiáth: Tökéletes baromságok röppennek ki Kerényi száján Teszünk még egy kört Bayer Zsolt elnemzetikönyvtárosodása fölött. Bayert olvasni jó lesz nem kell félnetek.. Vélemény.
Rettentően izgalmas döntőben védte meg vb-címét a holland sprinter – videó A női 200 méteres síkfutás fináléja nagyon szoros befutót hozott, ám végül a holland atlétáé lett az aranyérem.
Botka vesztésre áll saját pártjában is Bár Molnár Gyula pártelnök szerint töretlen az egység Botka László mögött, elnökségi és választmányi forrásaink egybehangzóan állítják: az MSZP egésze Molnár Zsolt szövetségi politikájával ért egyet. Már Botka mentora, Lengyel László is bírálja a szocialisták miniszterelnök-jelöltjének képtelenségét a párbeszédre.