Pintér Tibor: "Egy kolléganőmbe szerettem bele, de nagyon ráfáztam"

Nem lett jó vége, hogy Pintér Tibor a Lovas Színház egyik színésznőjébe szeretett bele.

2017. augusztus 13. 6:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Pintér Tibor a Mokkában lovagolta meg a hullámokat  A színész a hullámszörfözés technikáját próbálta elsajátítani Boda Gábor úszómester segítségével. Hogy Tibinek mennyire sikerült a deszkán maradnia, és meglovagolni a hullámokat, kiderül a videó...
Ló vonszolta maga után Veréb Tamást! Az operettszínház fiatal szívtiprója igencsak megtépázva keveredett ki Pintér Tibor kaszkadőroktatásáról. A színész legújabb darabjára készül, amelyhez bevállalta azt, hogy hason húzzák végig őt egy l...

Friss hírek
Pintér Tibor: "Egy kolléganőmbe szerettem bele, de nagyon ráfáztam" Nem lett jó vége, hogy Pintér Tibor a Lovas Színház egyik színésznőjébe szeretett bele.
Nap képe - Csajos pezsgő
Végleg visszavonult Lorán Lenke Fél év után hazamehetett a kórházból a zseniális komika. Életkedve, humora újra a régi, de a munkához már nincsen kedve. Inkább tévét néz távirányítóval a keze ügyében!
Injekcióval kezelik Tóth Verát Szinte rá sem ismerni az egykor tetemes túlsúly miatt szenvedő énekesnőre. Tóth Verát mintha kicserélték volna, amióta gyomorszűkítő műtéten esett át. A Megasztár egykori felfedezettjének teljesült az álma, végre hordhat és hord is szexi rövid miniruhákat, bátran felhúzhat testre feszülő fölsőket. Vera sportol, figyel az étkezésére, mert a célja drasztikus: még vékonyabb alakot képzel el magának.
Felesége türelmének köszönheti Kern, hogy még nős Hihetetlen energiával dolgozik még a forró nyári napokon is Kern András. A munka végén aztán siet vissza a legendás BujtorKern-filmek helyszínére, a Balaton partjára. Állítja: nincs olyan sarok a környéken, amiről ne a régi forgatások jutnának eszébe.
Star Trek: Sötétségben - péntek 21.55 Ajánló - Szereplők: Chris Pine, Zachary Quinto, Zoe Saldana, Bruce Greenwood, Simon Pegg

Pintér Tibor és a bikinis Mádai Vivien együtt állt wakeboardra A színész Balatonfüreden tanította meg Mádai Viviennek a wakeboardozás alapjait. Noha az igazi bemutató meghiúsult, kiderült, hogy szenvedélyesen űzi a sportot, sőt, már bajnokságon is szerepelt. A re...
Pintér Tibor: Nem megy már a csajozás Arcmasszázs, szolárium, fodrász, rengeteg sport, kozmetikus Pintér Tibor mindent bevet azért, hogy újabb hódításokkal büszkélkedjen. A 43 éves színész érzi, fölötte is eljár az idő. Míg korábban egy ...

Top hírek:
Megtört szívek - III. évad 57. epizód Dilara meglátogatja Asumant, hogy kiderítse az igazságot Ekrem úrról. Harun megpróbálja figyelmeztetni Hazalt, hogy Damir milyen ember valójában. Özkan nagy bajba kerül.
A pénz vagy a szerelem tesz boldogabbá? Örök kérdést feszeget a Vőlegény Szép Ernő darabjában a hozományvadász vőlegény azt kapja, amit végül megérdemel.
Ennek a cicának csak megszületni volt nehéz: hihetetlen ajándékot kapott Speciális ágyat kapott, hogy együtt lustizzon apukával.
30 évig csak tojást és sült krumplit evett ez a nő, így néz ki most 6 éves korában kezdődött a baj.
Mesés nyári szettekben tündökölnek a FEM3 Café műsorvezetői Adásról adásra divatos külsővel jelennek meg a FEM3 Café műsorvezetői. Összeválogattunk néhány igazán emlékezetes darabot a nyári szezonból. Less be Nagy Réka, Czippán Anett és Stohl Luca ruhatárába!
Egy hétig mézzel mosott arcot - Puha lett a bőre, mégsem ajánlja senkinek Egy fiatal lány egy hétig mézre cserélte az arclemosóját, azonban nem egészen az történt, amire számított.