Egy rendőrségi helikopter is lezuhant Charlottesville-ben

Két egyenruhás vesztette életét a katasztrófában. A városban korábban autós hajtott egy szélsőjobboldali rendezvény ellentüntetői közé, ekkor egy ember halt meg.

2017. augusztus 13. 6:05

A cikk folytatása...Friss hírek
Ácsteszér választ Polgármestert választanak ma a Komárom-Esztergom megyei Ácsteszéren, a tisztségért négy jelölt indul.
Felújítások lesznek a Műegyetem rakparton és a Petőfi hídnál A felújítási munkálatok várhatóan december 10-ig tartanak.
Ma sem leszünk elájulva az időjárástól A Dunántúlon a változó felhőzet mellett hosszabb-rövidebb napos időszakok várhatók, csapadék nem valószínű.
Egy rendőrségi helikopter is lezuhant Charlottesville-ben Két egyenruhás vesztette életét a katasztrófában. A városban korábban autós hajtott egy szélsőjobboldali rendezvény ellentüntetői közé, ekkor egy ember halt meg.
Pintér Tibor: "Egy kolléganőmbe szerettem bele, de nagyon ráfáztam" Nem lett jó vége, hogy Pintér Tibor a Lovas Színház egyik színésznőjébe szeretett bele.
Mennyi időt töltsön a gyerek a tablet előtt? Néha nem könnyű a szülőknek eldönteni, hogy mikor húzzák meg a határokat a gyerekeknek különösképp, amikor csak a tabletekkel, a játékkonzolokkal és más eszközökkel akarnak foglalkozni.

Gázolás zavarta meg a nácitüntetést a Virginiai Egyetemnél Több száz náci tüntetett Charlottesville-ben, ahol autó hajtott a tömegbe. Legalább négyen megsérültek.

Top hírek:
Megtört szívek - III. évad 57. epizód Dilara meglátogatja Asumant, hogy kiderítse az igazságot Ekrem úrról. Harun megpróbálja figyelmeztetni Hazalt, hogy Damir milyen ember valójában. Özkan nagy bajba kerül.
Beperelte az orosz titkosszolgálatot Wallenberg családja Bíróságra került az orosz Szövetségi Biztonsági Szolgálatot (FSZB) perelő Wallenberg család keresete. A magyarországi zsidók megmentőjeként elhíresült Raoul Wallenberg rokonai azt követelik a titkosszolgálattól, hogy osszák meg velük a 35 éves korában elhunyt hős halálának körülményeit. A perre augusztus 17-én kerül sor.
Karafiáth: Tökéletes baromságok röppennek ki Kerényi száján Teszünk még egy kört Bayer Zsolt elnemzetikönyvtárosodása fölött. Bayert olvasni jó lesz nem kell félnetek.. Vélemény.
Orosz embercsempészeket fogott a rendőrség Két orosz embercsempészt fogtak el a rendőrök az M1-es autópálya óbaroki pihenőjében - tájékoztatta a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletes sajtószóvivője szombaton az MTI-t.
Nem kellenek a migránspárti tolmácsok Megbízhatatlannak tartják, ezért nem alkalmazzák a Debreceni Törvényszéken tolmácsként a Migration Aid International társigazgatóját, Aida El-Seaghit értesült a Magyar Idők. Az arab származású nő ugyanakkor információink szerint dolgozik a rendőrségnek, valamint a Bevándorlási és Menekültügyi Hivatalnak is, amely a migránsok támogatása miatt tíz tolmácstól vált meg tavaly.
Több tucat migránst fogtak el a rendőrök Az elmúlt 24 órában a rendőrök 60 személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, melyből 16 súlyos és 44 könnyű sérüléssel végződött.