A frontátvonulás után kettévált az ország

A hidegfront mögött több fokkal hűvösebb levegő érkezett.

2017. augusztus 13. 6:36

A cikk folytatása...Friss hírek
Minden ágazatban jelentősen nőttek a fizetések Dinamikusan emelkednek mind a versenyszférában, mind a költségvetési intézményeknél a keresetek. A magánszektorban az elmúlt évek átlagos 7-10 ezer forintos bérnövekedéséhez képest az idén májusban szinte minden szektorban jelentősen, 10-30 ezer forinttal nőttek az átlagkeresetek mind a fizikai, mind a szellemi munkakörökben.
Szenzációs szimulátorok érkeznek a közeljövőben 2017-2018-ban több parádés játék is megérkezik - ezúttal a tíz legjobban vártba nyerhetünk egy kis bepillantást. Ki melyiket favorizálja így előzetesen?
Halálra gázolt egy embert a vonat Zalaegerszegen este történt. Halálra gázolt egy embert szombat este a Budapest és Zalaegerszeg között közlekedő személyvonat Zalaegerszegen, a vasúti
Hungarian Baja: Al-Attijah és Svitko diktálja a tempót A HunGarian Baja szombati 140 kilométeres szelektív szakasza bőven tartogatott kihívásokat a versenyzők számára, még akkor is, ha délutánra felszáradt, és már sokkal kevésbé volt csúszós.
A frontátvonulás után kettévált az ország A hidegfront mögött több fokkal hűvösebb levegő érkezett.
Ma 11 órakor kapcsoljatok a FIX TV-re: képernyőn az Autósport és Formula Magazin Parc Fermé: Ma 11 órakor kapcsoljatok a FIX TV-re: képernyőn az Autósport és Formula Magazin

Top hírek:
Megtört szívek - III. évad 57. epizód Dilara meglátogatja Asumant, hogy kiderítse az igazságot Ekrem úrról. Harun megpróbálja figyelmeztetni Hazalt, hogy Damir milyen ember valójában. Özkan nagy bajba kerül.
Beperelte az orosz titkosszolgálatot Wallenberg családja Bíróságra került az orosz Szövetségi Biztonsági Szolgálatot (FSZB) perelő Wallenberg család keresete. A magyarországi zsidók megmentőjeként elhíresült Raoul Wallenberg rokonai azt követelik a titkosszolgálattól, hogy osszák meg velük a 35 éves korában elhunyt hős halálának körülményeit. A perre augusztus 17-én kerül sor.
Karafiáth: Tökéletes baromságok röppennek ki Kerényi száján Teszünk még egy kört Bayer Zsolt elnemzetikönyvtárosodása fölött. Bayert olvasni jó lesz nem kell félnetek.. Vélemény.
Orosz embercsempészeket fogott a rendőrség Két orosz embercsempészt fogtak el a rendőrök az M1-es autópálya óbaroki pihenőjében - tájékoztatta a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletes sajtószóvivője szombaton az MTI-t.
24 milliárdból újítja fel a Strabag a 3-as metró hat állomását Legkésőbb októbertől.
Kikaptak a magyar kosarasok Izlandtól A szeptemberi Európa-bajnokságra készülő magyar férfi kosárlabda-válogatott négy ponttal kikapott Izland csapatától a kazanyi torna szombati játéknapján.