És akkor a gumigyári munkásoknak (m)elegük lett

A magyar hulladékgyűjtés fejlettsége olyan messze van a normálistól, mint a makói gumigyár munkásai a svájci minimálbértől. Durvát ugorhat az államadósság, de az Otthon Melege Programtól is mindenkit kivert a hideg veríték. Ez a hvg.hu heti gazdasági összefoglalója.

2017. augusztus 13. 7:00

A cikk folytatása...Friss hírek
Lecserélnéd a családi autót? 800 ezret spórolhatsz ezzel a levéllel Egy perc az egész, e-mailen is elég elküldeni....
És akkor a gumigyári munkásoknak (m)elegük lett A magyar hulladékgyűjtés fejlettsége olyan messze van a normálistól, mint a makói gumigyár munkásai a svájci minimálbértől. Durvát ugorhat az államadósság, de az Otthon Melege Programtól is mindenkit kivert a hideg veríték. Ez a hvg.hu heti gazdasági összefoglalója.
Az utóbbi 3 évben megdőlt a globális melegrekord megdőlt a globális melegrekord
Mesterségek Ünnepe a budai Várban Alig egy hét múlva, augusztus 17-én veszi kezdetét a Mesterségek Ünnepe a budai Várban, ahol a népi kézműves mesterek bemutatói és munkái mellett többek között nemzetközi kovácstalálkozó is várja az érdeklődőket augusztus 20-ig.
Csúcstalálkozót hív össze az EB a szennyezett tojások miatt Csúcstalálkozót hív össze az Európai Bizottság a szennyezett tojások miatt az érintett országok közötti vádaskodás elcsitítására és a helyzet rendezésének megvitatására - jelentette be pénteken Vytenis Andriukaitis egészségügyért és élelmiszerbiztonságért felelős uniós biztos. Az ülést szeptember 26-ra hívják össze - közölte az EB egyik szóvivője.
Erős második negyedévet zárt a KBC csoport A belga KBC csoport a második negyedévet 855 millió euró nettó nyereséggel zárta - áll a cég MTI-hez pénteken eljuttatott közleményében.

Top hírek:
Egyetlen döntés fenyegeti a kormány legféltettebb álmát Éles fordulatot vett a héten az Eximbank elszámolásának ügye, ami egy évek óta zajló csata a magyar statisztikai hatóságok és az Eurostat között. Fennáll a veszélye, hogy a pénzintézetet az...
Alagutat építettek Bicskénél a kerékpárosoknak A Pannon Szíve Program keretében Etyektől Tarjánig épülő kerékpárút Bicske közelében keresztezi az M1-es autópályát és mivel a pályán szintbeli kereszteződés elképzelhetetlen, így a kerékpárosoknak...
Több magyar banknál is leállhatott az online fizetés Részben leállt az Unicredit bankkártyás rendszere - írja az Index. Az ügyben megkeresték az Unicredit ügyfélszolgálatát, ahol arról tájékoztatták a lap munkatársát, hogy a bankkártyákkal lehet...
Tízmilliókat érő házba költözhet Tóth Gabi: évekig koncertezhet, hogy kifizesse Erre kuporgat az énekesnő....
Hozzányúlnak a Petőfi hídhoz - így módosul a közlekedés Hétfőn lépnek életbe azok a közúti forgalomkorlátozások, amelyek a Műegyetem rakpart Bertalan Lajos utca és a Petőfi hídi le- és felhajtók közötti szakaszának, valamint a fel- és lehajtók komplex felújítása miatt szükségesek.
Baseballütőkkel támadtak az autósra: videón, hogy mit tett válaszként Véletlenül földútra hajtott egy autós, akit megpróbáltak kirabolni útonállók, de nem hiszed el, hogy mi történt, amikor a bűnözők már majdnem bejutottak az autó utasterébe....