Jó, ha már ma újratervezi a hétfő reggeli útvonalát

Forgalomkorlátozások lesznek a Műegyetem rakparton és a Petőfi híd budai hídfőjénél.

2017. augusztus 13. 6:32

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
54 millióért rendel brit katonai gyakorlóruhákat a honvédség És 68,7 milliót költenek a Petőfi laktanya két gyakorlópályájának műfüvesítésére.
A Műegyetem nem lepődött meg a 40 oktató távozásán Nem lehet viszont gyorsan pótolni a távozókat, szeptemberben írják ki a pályázatokat.
15 métert zuhant a szikláról Lezuhant egy 15 méteres szikláról egy férfi a pomázi Petőfi-kilátónál. Tűzoltók segítették a mentését, akiknek egy ideiglenes kötélpályát kellett kiépíteniük ahhoz, hogy ki tudják emelni a hordágyat. ...
Petőfi Sándor-szobrot avattak egy ukrán városban Petőfi Sándor-mellszobrot avattak a költő halálának 168. évfordulója tiszteletére hétfőn a nyugat-ukrajnai Ivano-Frankivszk városában közölte Lezsák Sándor, az Országgyűlés alelnöke az MTI-vel.
Csehek nyerték a Microsoft startupkupáját A prágai műegyetem csapata által kifejlesztett X.GLU cukorbeteg gyerekeknek segít hozzászokni a rendszeres vércukorszint-ellenőrzéshez.
Zenés hétvége a Kultkikötőben Jön a Quimby, A GRUND vígszínházi fiúzenekar, Koltai Róbert, Pindroch Csaba, az Orlai Produkció csapata és a Veszprémi Petőfi Színház társulata.  [...] Bővebben!

Orbán volt államtitkára beleszállt Wass Albertbe Felmerült egy Wass-kiállítás ötlete, Prőhle Gergelyt, a Petőfi Irodalmi Múzeum vezetőjét rögtön letámadták. Íme ötletének magyarázata.
Megoldás előtt a Petőfi-rejtély? Ahhoz, hogy a szibériai variáció kétségbevonhatatlanul igazolódjék, alapos tudományos vizsgálat szükséges
Égett egy kapuvári lakóház A Petőfi Sándor ucában gyulladt ki egy többlakásos társasház teteje.
Volt Petőfi Rádiós irányítja mostantól a közmédia híroldalát Pető Zoltán lett a hirado.hu új főszerkesztője.
Beszél hozzám a gitár Vidéki tehetségkutatóktól a Fonogram díjig jutott a Margit-szigetről elnevezett folk-pop zenekarával Lábas Viki. Ízig-vérig ­balatoni lány, akinek Bródy János tanácsolta, hogy magyarul kellene énekeln...
Holnap tali musical a Pesti Magyar Színházban! Aközmédia legújabb, fiataloknak szóló websorozata, a Holnap Tali két főszereplője, Derék Bence és Dobai Attila elárulta, hogy hamarosan musicalként találkozhatunk a jól ismert tini sorozattal. A s...