Na, így kell szakszerűen végiginstázni a Szigetet!

Képekkel illusztrálva, pontokba szedve mutatjuk, milyen kötelező állomásai vannak a Szigetnek. Bónusz tippekkel!

2017. augusztus 13. 7:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Egy Toi Toi vécébe nyitottunk be, a Sziget legjobb bulijába csöppentünk - Sziget 2017 percről-percre közvetítés
Nézze a Sziget Fesztivált fotelből! Vagy akárhol!
Élet a Sziget-VIP-ban - keresse az MSZP elnökét! A Sziget-VIP nemcsak a NER-arisztokráciáé, akad ott MSZP-elnök is. Ha jól figyel, a képen Molnár Gyulát fedezheti fel.
Budapest szívében valósult meg a kormány rémálma Wiz Khalifa (Cameron Jibril Thomaz) amerikai rapper a 25. Sziget Fesztivál 0. napjánFotó: Mohai Balázs/MTI/MTVAA Sziget az elmúlt években még fesztiválköztársaság volt, ma viszont már kalifátus.
Óriáskerék nélkül indult el a 25. Sziget Képekben mutatjuk a fesztivál -1. napját. És még csak most jön Pink.
Több pénzbe kerül majd az italozás a Szigeten, mint tavaly Idén is egységáron vásárolhatunk majd italokat a Sziget fesztiválon. A Pénzcentrum megszerezte a 2017-es árlistát: ennyi pénzzel érdemes készülni a mostani fesztiválra.

Már hétfőn több ezren érkeztek a Szigetre Kezd benépesülni a Hajógyári-sziget, a Sziget fesztivál első vendégei már felverték sátraikat és beköltöztek.
Szemetünk szigete Az évente előállított több mint 300 millió tonna műanyag nagy részét nem hasznosítjuk újra. Ez vagy hulladéklerakókba jut, vagy (butaságból, lustaságból, felelőtlenségből) kidobjuk a természetbe. A hé...
Sziget Fesztivál 2017 - Somló Tamásra koncerttel emlékeznek Életművének legmarkánsabb darabjait csokorba kötve, egy nagyszabású koncerttel emlékeznek meg barátok, kollégák, pályatársak a tavaly elhunyt Somló Tamásról, aki most töltené be 70. életévét. A Somló ...
Sűrűbben közlekedik a szentendrei HÉV amíg tart a Sziget Sűrűbben és éjszakai is közlekedteti a szentendrei (H5-ös) HÉV-et a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) a Sziget fesztivál ideje alatt, augusztus 9 és 16 között.
A legtöbbet a fesztiválozók tehetnek a saját biztonságukért A Sziget fesztiválon ettől függetlenül napi 24 órás egészségügyi biztosításában részesülnek a látogatók.
Az olasz hatóságok feltartóztatták egy embermentő segélyszervezet hajóját Az olasz parti őrség Lampedusa vizein feltartóztatta és a sziget kikötőjébe kísérte a berlini központú Jugend Rettet nem kormányzati szervezet (NGO) földközi-tengeri mentőhajóját kedden, miután a csop...