Súlyos karambol volt Szegednél az autópályán

Egy ember életveszélyes, kettő könnyebb sérüléseket szenvedett.

2017. augusztus 13. 7:37

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Baleset az M43-son Szegednél Az érintett sztrádaszakaszon egy sávon halad a forgalom.
Nyitott sorompó mellett haladt el egy vonat Szegednél A felvétel elsőnek ijesztőnek tűnhet, de a történetben mindenki szabályosan járt el.

Friss hírek
Súlyos karambol volt Szegednél az autópályán Egy ember életveszélyes, kettő könnyebb sérüléseket szenvedett.
Ijesztő hír terjed az idei napfogyatkozásról: a NASA megszólalt a titokzatos ügyben Az elmélet szerint a két bolygó ütközése lesz a vég.
Lánya balettel állít emléket Gyulai Istvánnak Tizenegy éve, hogy Monte-Carlóban egy hűvös tavaszi napon örökre eltávozott közülünk Gyulai István, akinek munkásságát, illetve azt, amit a sportot szerető embereknek adott, lehetetlen pár sorban összefoglalni. Atlétaként megannyi győzelemmel, nemzetközi versenyeken elért eredményeivel, sportkommentátorként rengeteg él­ménnyel, riporterként felejthetetlen em­lékekkel ajándékozott meg minket.
A segélykérő oszlopnak rohant egy autó az M5-ösön Nyolc métert csúszott a szalagkorláton.
Tojáscsúcsot hív össze Brüsszel
Halálos gázolás Pest megyében Tisztázatlan körülmények között ütötték el a gyalogost.

Öt autó ütközött Szegednél, teljes az útlezárás Többen megsérültek.
Egy titokzatos szovjet harckocsit rejt a Tisza medre Szegednél A Szegedi Haditechnikai Park még az idén kiemelné a II. világháborúban a Tiszába esett szovjet páncélost. A legenda szerint egy T-34-es harckocsi található a víz alatt négy-, vagy ötfős személyzetéve...

Top hírek:
Megtört szívek - III. évad 57. epizód Dilara meglátogatja Asumant, hogy kiderítse az igazságot Ekrem úrról. Harun megpróbálja figyelmeztetni Hazalt, hogy Damir milyen ember valójában. Özkan nagy bajba kerül.
Videóra vette, ahogy nyolc golyót eresztenek a testébe Egy amerikai rendőrt lőtt meg egy férfi a nyílt utcán. Szinte csoda, de túlélte, és most kiadták a felvételt.
Beperelte az orosz titkosszolgálatot Wallenberg családja Bíróságra került az orosz Szövetségi Biztonsági Szolgálatot (FSZB) perelő Wallenberg család keresete. A magyarországi zsidók megmentőjeként elhíresült Raoul Wallenberg rokonai azt követelik a titkosszolgálattól, hogy osszák meg velük a 35 éves korában elhunyt hős halálának körülményeit. A perre augusztus 17-én kerül sor.
Karafiáth: Tökéletes baromságok röppennek ki Kerényi száján Teszünk még egy kört Bayer Zsolt elnemzetikönyvtárosodása fölött. Bayert olvasni jó lesz nem kell félnetek.. Vélemény.
Orosz embercsempészeket fogott a rendőrség Két orosz embercsempészt fogtak el a rendőrök az M1-es autópálya óbaroki pihenőjében - tájékoztatta a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletes sajtószóvivője szombaton az MTI-t.
24 milliárdból újítja fel a Strabag a 3-as metró hat állomását Legkésőbb októbertől.