Virginia kormányzója a tüntető szélsőjobboldaliaknak: Nem vagytok hazafiak

Egy ember meghalt, miután egy autó szándékosan a nácik ellen tüntető tömegbe hajtott.

2017. augusztus 13. 7:33

A cikk folytatása...Friss hírek
Kósa: a Velencei Bizottságban is vannak Soros György által pénzelt emberek "A törvényeknek mindenkire vonatkoznia kell, még Soros Györgyre is" mondta el a Fidesz frakcióvezetője a CEU kapcsán.
Ungár Anikó bikiniben 68 évesen is vérbeli bombázó Összegyűjtöttünk öt magyar sztárt, akik 50-en és 60-on túl is megmutatták magukat bikiniben.
Kész a menetrend a póló-válogatottak Európa Kupájára Novemberben kezdődik a vízilabda-válogatottak Európa Kupája, a kontinentális sportági szövetség (LEN) új sorozata.
Súlyos karambol volt Szegednél az autópályán Egy ember életveszélyes, kettő könnyebb sérüléseket szenvedett.
Ijesztő hír terjed az idei napfogyatkozásról: a NASA megszólalt a titokzatos ügyben Az elmélet szerint a két bolygó ütközése lesz a vég.
Virginia kormányzója a tüntető szélsőjobboldaliaknak: Nem vagytok hazafiak Egy ember meghalt, miután egy autó szándékosan a nácik ellen tüntető tömegbe hajtott.

Top hírek:
Megtört szívek - III. évad 57. epizód Dilara meglátogatja Asumant, hogy kiderítse az igazságot Ekrem úrról. Harun megpróbálja figyelmeztetni Hazalt, hogy Damir milyen ember valójában. Özkan nagy bajba kerül.
Videóra vette, ahogy nyolc golyót eresztenek a testébe Egy amerikai rendőrt lőtt meg egy férfi a nyílt utcán. Szinte csoda, de túlélte, és most kiadták a felvételt.
Beperelte az orosz titkosszolgálatot Wallenberg családja Bíróságra került az orosz Szövetségi Biztonsági Szolgálatot (FSZB) perelő Wallenberg család keresete. A magyarországi zsidók megmentőjeként elhíresült Raoul Wallenberg rokonai azt követelik a titkosszolgálattól, hogy osszák meg velük a 35 éves korában elhunyt hős halálának körülményeit. A perre augusztus 17-én kerül sor.
Karafiáth: Tökéletes baromságok röppennek ki Kerényi száján Teszünk még egy kört Bayer Zsolt elnemzetikönyvtárosodása fölött. Bayert olvasni jó lesz nem kell félnetek.. Vélemény.
Orosz embercsempészeket fogott a rendőrség Két orosz embercsempészt fogtak el a rendőrök az M1-es autópálya óbaroki pihenőjében - tájékoztatta a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletes sajtószóvivője szombaton az MTI-t.
24 milliárdból újítja fel a Strabag a 3-as metró hat állomását Legkésőbb októbertől.