Kósa: a Velencei Bizottságban is vannak Soros György által pénzelt emberek

"A törvényeknek mindenkire vonatkoznia kell, még Soros Györgyre is" mondta el a Fidesz frakcióvezetője a CEU kapcsán.

2017. augusztus 13. 7:46

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Kormányzati nem a kettős mércére A Velencei Bizottság azt javasolja a kormánynak, hogy a felsőoktatási törvény módosításából vegyek ki azokat a részeket, amelyek a CEU-ra, Soros György egyetemére vonatkoznak. A kormány szerint ha meg...
Lex CEU: A kormány sajnálattal és értetlenül áll A kormány szerint a Velencei Bizottság kettős mércézik, és nincs igaza CEU-ügyben.
Diaconu: Célpontjai vannak Soros tőkéjének Diaconu: Soros György tőkéje nem feltétlenül bizonyos személyekre fókuszál, hanem bizonyos régiókra, s ezekbe beleesik Románia is.
Afrikai eredetű hőhullám áramlik a Kárpát-medence fölé Soros György évente egymillió hőhullámot hozna be Európába.
Soha ki nem találnád, ki mögött áll még Soros György Ajjaj!
Valószínűtlenül aranyos Soros György első médiamegjelenése Az "angyalian hamiskás" kék szemű fiú már kilencévesen a bulvárlapok kereszttüzébe került.

A magyarok 3 százalékának jut eszébe Soros György, ha civil szervezetekről van szó Az emberek 48 százaléka hallott már a civiltörvényről, de csak 4 százalék tudja, hogy kikre vonatkozik.
Lex CEU: A Fidesz nem vesz részt a rendkívüli ülésen Mert: Soros György, Soros-egyetem, Soros-terv, Soros báb.
Tudatlan és ideges locsogás Soros blogján - a gazdájuk miatt Kiborult az ellenzéki propagandaoldal, ők nem írtak volna Soros György nagybátyjának meggyilkolásáról.
Már az olasz haditengerészetet is bírálja Soros György szervezete Élesen bírálta az olasz haditengerészet lehetséges bevetését a líbiai parti őrség támogatására az észak-afrikai állam partjai előtt a Soros György által kitartott Amnesty International.
Németh Szilárd: a kvótaper elutasításának javaslata politikai döntés Meg persze Soros György.
Vesztésre áll Magyarország - ez is Soros György miatt van Az Európai Bíróság főtanácsnoka, de igazából az egész Európai Bizottság és a Tanács is Soros kottájából játszik - így reagált a kvótaper fejleményére a kormány.