Ungár Anikó bikiniben 68 évesen is vérbeli bombázó

Összegyűjtöttünk öt magyar sztárt, akik 50-en és 60-on túl is megmutatták magukat bikiniben.

2017. augusztus 13. 7:45

A cikk folytatása...Friss hírek
Ungár Anikó bikiniben 68 évesen is vérbeli bombázó Összegyűjtöttünk öt magyar sztárt, akik 50-en és 60-on túl is megmutatták magukat bikiniben.
Ijesztő hír terjed az idei napfogyatkozásról: a NASA megszólalt a titokzatos ügyben Az elmélet szerint a két bolygó ütközése lesz a vég.
Lánya balettel állít emléket Gyulai Istvánnak Tizenegy éve, hogy Monte-Carlóban egy hűvös tavaszi napon örökre eltávozott közülünk Gyulai István, akinek munkásságát, illetve azt, amit a sportot szerető embereknek adott, lehetetlen pár sorban összefoglalni. Atlétaként megannyi győzelemmel, nemzetközi versenyeken elért eredményeivel, sportkommentátorként rengeteg él­ménnyel, riporterként felejthetetlen em­lékekkel ajándékozott meg minket.
Elképesztő formában van az Esmeralda sztárja! Idén töltötte 61. születésnapját Laura Zapata, vagyis az Esmeralda főszereplője, Fátima Linares vda. de Pearreal. Nézd meg te is, hogyan fest ma a gyönyörű színésznő!
Édes! Czippán Anett megmutatta, hogyan mozog kisfia a pocakjában - videó Szépen gömbölyödik a pocakja Czippán Anettnek, aki a Facebook-oldalán egy videóban mutatta meg, hogy kisfia már most mennyire mozgékony. 
Hűha! Stohl Luca lélegzetelállító helyen nyaral A Stohl Luca nyugatra vette az irányt, és egy nem is akár milyen helyen strandol. Nézd meg te is, hogy a FEM3 Café gyönyörű műsorvezető hol nyaral idén!

Top hírek:
Megtört szívek - III. évad 57. epizód Dilara meglátogatja Asumant, hogy kiderítse az igazságot Ekrem úrról. Harun megpróbálja figyelmeztetni Hazalt, hogy Damir milyen ember valójában. Özkan nagy bajba kerül.
A pénz vagy a szerelem tesz boldogabbá? Örök kérdést feszeget a Vőlegény Szép Ernő darabjában a hozományvadász vőlegény azt kapja, amit végül megérdemel.
Ennek a cicának csak megszületni volt nehéz: hihetetlen ajándékot kapott Speciális ágyat kapott, hogy együtt lustizzon apukával.
Szomszédjukkal balhéznak Jennifer Anistonék Mit művelhet New York-i otthonában Jennifer Aniston és férje, Justin Theroux, amiért bejelentést tettek ellenük? Alsó szomszédjuk, Norman Resnicow jelentette fel Justint, elviselhetetlen ricsajra hivatkozva. A lakó szerint folyamatosan ugatnak a gyakran magukra hagyott kutyák, továbbá a páros hajnali három tájékán nehéz tárgyakat dobál a padlóra, ezzel terrorizálva őt.
30 évig csak tojást és sült krumplit evett ez a nő, így néz ki most 6 éves korában kezdődött a baj.
Egy hétig mézzel mosott arcot - Puha lett a bőre, mégsem ajánlja senkinek Egy fiatal lány egy hétig mézre cserélte az arclemosóját, azonban nem egészen az történt, amire számított.