Tök utolsó a Felcsút az NB1-ben, Pintér Attila szerint sorozatban kívülről nyúlnak bele a meccseikbe

A legnagyobb magyar edző elmagyarázta azt is, hogy a labdarúgás alapvetően észjáték.

2017. augusztus 13. 7:53

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Nagyon benézte a Felcsút kapusa, a Diósgyőr lecsapott a potyagólra Villámlás és heves eső miatt elment a világítás, egy negyedórára fel is kellett függeszteni a meccset az NB I-ben.
Mi a vektor, Viktor? Felcsút szépe 2 éve nem kell senkinek! Az egy főre jutó UEFA licenszes stadionokkal rendelkező kistelepülések hazájában érthetetlen, hogy akad egyáltalán még bármilyen parlagon heverő ingatlan egy olyan helyen, mint Felcsút! A minis...
Mészáros Lőrinc alapítványa karriert ajánl a médiában A felcsúti polgármester jótékonysági szervezete, a Mészáros Alapítvány a Felcsút melletti Vál-völgyben élő diákoknak segít tanulmányaik finanszírozásában.
Pintér Attila szerint az a baj, hogy nem játszhat több légiós a Puskás Akadémiában Háborúba indult a számok ellen, és veszített a felcsúti edző.
Eltört a Felcsút nyári igazolásának, Radó Andrásnak a lába Egyelőre nem tudni, mennyit kell kihagynia.
Legendát nem lehet venni - nyert a Honvéd Felcsúton Pintér Attila továbbra is nyeretlen az élvonalban, pár jó érzékkel elköltött milliárd talán segíthetne.

A futballunk becsületéért is Mire elég az 1-2? Egy hete azt írtuk, a reményre, és így is van, ugyanakkor mégiscsak hátrányból kellene fordítania a Videotonnak a Girondins Bordeaux ellen a labdarúgó Európa-liga selejtezőjének harm...
Pintér Attila magyarázkodik, így reagált a vereségre Nem úgy indult az NB I 2017-18-as idénye a Puskás Akadémia számára, ahogy azt szerették volna. A harmadik forduló után Pintér Attila vezetőedző elmondta, mi volt a vereség oka. ...
Alig kezdődött el, máris teljes érdektelenségbe fullad az NBI Hiába volt Újpest-Fradi, hiába játszottak először NBI-es meccset Balmazújvároson. És még Felcsút sem segített.
“Nincs” fideszes induló Felcsút szomszédságában Pedig Óbarok előző polgármestere azért mondott le, mert csak fideszes település kap állami pénzt.
Mit tud a futballedző, ha magyar? Hat magyar edző vágott neki a hétvégén kezdődött NB I.-nek. A legsikeresebb az az egyetlen, akinek nincs élvonalbeli játékosmúltja. Mire mehet Horváth Ferenc, akinek még teljes idénye sincs? Pintér At...
Nem tudta legyőzni a Fidesz a Fideszt az NB1 első fordulójában Ferencváros - Felcsút 1-1, hivatalosan hatezer ember volt kíváncsi erre. A Puskásban játszott 1 (egy!) akadémista.