Baleset az M5-ösön, sérültek

Szalagkorlátnak ütközött egy autó, a segélyhívóban is kárt tett.

2017. augusztus 13. 8:10

A cikk folytatása...Friss hírek
Indul a Füredi Borhét! A borvidék harminc fajtájából készülő csaknem háromszáz féle borból válogathatnak a hétfőn kezdődő balatonfüredi borhetek látogatói. A három héten át tartó rendezvénysorozat esténként koncertekkel és látványos színpadi programokkal várja az érdeklődőket.
Pumped Gabo és VV Soma a szemétbe került – Fotó! Egy kukában (?!) pózoltak a reality-szereplők.
Baleset az M5-ösön, sérültek Szalagkorlátnak ütközött egy autó, a segélyhívóban is kárt tett.
Kósa újabb európai szervezetben fedezett fel Soros-bérenceket A Velencei Bizottság a CEU-t érintő jogvitában a magyar kormány álláspontjával szemben foglalt állást, hamar meg is kapta a magáét.
A tökéletes grízgaluska titkai - Ezek a jól bevált arányok Sokat kísérleteztél már a grízgaluskával, de soha nem lett az igazi? Próbáld ki így!
Kósa Lajos: a törvényeknek mindenkire vonatkoznia kell, még Soros Györgyre is

Top hírek:
Megtört szívek - III. évad 57. epizód Dilara meglátogatja Asumant, hogy kiderítse az igazságot Ekrem úrról. Harun megpróbálja figyelmeztetni Hazalt, hogy Damir milyen ember valójában. Özkan nagy bajba kerül.
Videóra vette, ahogy nyolc golyót eresztenek a testébe Egy amerikai rendőrt lőtt meg egy férfi a nyílt utcán. Szinte csoda, de túlélte, és most kiadták a felvételt.
Beperelte az orosz titkosszolgálatot Wallenberg családja Bíróságra került az orosz Szövetségi Biztonsági Szolgálatot (FSZB) perelő Wallenberg család keresete. A magyarországi zsidók megmentőjeként elhíresült Raoul Wallenberg rokonai azt követelik a titkosszolgálattól, hogy osszák meg velük a 35 éves korában elhunyt hős halálának körülményeit. A perre augusztus 17-én kerül sor.
Karafiáth: Tökéletes baromságok röppennek ki Kerényi száján Teszünk még egy kört Bayer Zsolt elnemzetikönyvtárosodása fölött. Bayert olvasni jó lesz nem kell félnetek.. Vélemény.
24 milliárdból újítja fel a Strabag a 3-as metró hat állomását Legkésőbb októbertől.
Orosz embercsempészeket fogott a rendőrség Két orosz embercsempészt fogtak el a rendőrök az M1-es autópálya óbaroki pihenőjében - tájékoztatta a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletes sajtószóvivője szombaton az MTI-t.