Kósa újabb európai szervezetben fedezett fel Soros-bérenceket

A Velencei Bizottság a CEU-t érintő jogvitában a magyar kormány álláspontjával szemben foglalt állást, hamar meg is kapta a magáét.

2017. augusztus 13. 8:09

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Nincs itt semmiféle Soros!
Este 7:59 Juncker megdicsérte saját magát; Soros már az Egyesült Államokban is ügyeskedik; A Migration Aid illegális bevándorlókat fuvarozna Keszthelyre. Ezek voltak a nap legfontosabb hírei.
Németh Szilárd beismerte, hogy óriásit kamuzott a "Soros-hálózatok" átvilágításáról A Fidesz alelnöke úgy dobálózik a nemzetbiztonsági vizsgálatokkal, mint a kisiskolás, aki rendőrfőnököt játszik.
A Soros-szervezetek nem hajlandóak aláírni az olasz kormány tengeri mentésekre vonatkozó kódexét Legkevesebb két olyan civil- és segélyszervezet is elutasította, hogy aláírja a Róma által kidolgozott magatartási kódexet, melyek migránsokat mentenek a Földközi-tengeren, majd transzportálnak Európá...
Már az olasz haditengerészetet is bírálja Soros György szervezete Élesen bírálta az olasz haditengerészet lehetséges bevetését a líbiai parti őrség támogatására az észak-afrikai állam partjai előtt a Soros György által kitartott Amnesty International.
Németh Szilárd: A Fidesz nem asszisztál Soros bizottsági üléséhez A Fidesz-KDNP nem vesz részt az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottságának hétfőre összehívott ülésén - közölte Németh Szilárd, a Fidesz alelnöke.

Németh Szilárd: a kvótaper elutasításának javaslata politikai döntés Meg persze Soros György.
Soros Györgyöt így szívatta Fábry Sándor - Elképesztő videó! A kilencvenes évek elején a Hócipő kabaré felvételén tűnt fel a milliárdos.
Kvótaper: ha vesztünk, ráfizethetünk Ha elveszítjük a kvótapert, akkor valószínűleg a kötelezettségszegési eljárást is bukjuk, annak pedig akár pénzbüntetés is lehet a vége. Bár a kormány nagyon beállítaná Soros mögé a kvótaperben Magya...
Orbán Viktor a nyugati civilizáció Winston Churchillje A nyugati civilizáció Winston Churchilljének, Európa megmentőjének nevezte Orbán Viktor magyar miniszterelnököt Steve King republikánus szenátor a migrációs krízis kapcsán képviselt magyar álláspont é...
Soros újabb magyar hivatalt környékezett meg A Soros-hálózat az igazságszolgáltatás mellett a Bevándorlás és Menekültügyi Hivatalba is beszivárgott - erről ír a Magyar Idők.
Pénzkidobás a Soros-ellenes kampány - még a fideszesek szerint is Az emberek döntő többsége - még a Fideszt támogatók 54 százaléka is - úgy véli, felesleges pénzkidobás a Soros György elleni plakátkampány - derül ki a Publicus intézet által végzett közvélemény-kuta...