A YouTube új funkciója: Messenger költözött a YouTube alkalmazásba

Napokon belül mindenki számára elérhető lesz a YouTube mobilos alkalmazásában az a funkció, amin keresztül cseveghetünk és videót is küldhetünk egymásnak.

2017. augusztus 13. 8:01

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Megtörtént, aminek meg kellett történnie: Youtube-rekordot döntött a Despacito Minden mást lenyomott nézettségben, pillanatokon belül megvan a 3 milliárd lejátszás.
Burkalobbival vádolják a BBC-t Nyílt propagandával vádolják a brit közszolgálati televíziót egy nemrégiben megjelent Youtube-felvétel miatt.
Youtube-videók miatt tiltották el A szegény családból származó Donald De La Haye elbukta az egyetemi ösztöndíját egy felettébb szigorú szabály miatt.
Minek a gyerekpornó, ha ott a Youtube? Kihívásokkal veszik rá a gyerekeket, hogy kívánatos videókat gyártsanak. Magyar kicsik videóit is megtaláltuk a deep weben.
Adj könyvjelzőket a YouTube-videókhoz Egy kiegészítő segítségével akár ez is lehetséges a Chrome böngészőben.
YouTube-probléma: Határok tartalom és hirdetés közt Egyre több termék jelenik meg a fiatalok körében a tévé szerepét átvevő YouTube videoblogjain. Ebben az esetben viszont a jogszabályok szerint nem annyira egyértelmű, kinek és milyen esetben felelőssé...

A Facebook 1 milliárdos üzletet kötött, hogy tényleg a YouTube riválisa legyen Azt már egy ideje lehetett tudni, hogy a Facebook a YouTube-hoz hasonlóan szeretné jutalmazni a népszerű videósokat, de ehhez hiányzott egy technológia, ami most sikerült beszerezni.
Új lemezt készít új dalokkal a Rolling Stones Tizenkét év után új, saját szerzeményeket tartalmazó lemezen dolgozik a Rolling Stones - árulta el Keith Richards egy a YouTube-on feltett kérdésre válaszolva.
Visszatért az egyik tavalyi CS:GO botrány főszereplője, de nem beszél az esetről A videós nemrég ismét aktívvá vált a YouTube-on, ráadásul jogi lépéseket fontolgat a Twitch ellen.
Te megkóstolnál egy 45 éves marhapörköltet? Viharként csapott le a magyar Youtube-ra a katonai konzervkaják bemutatása, a profik pedig egyenesen az életüket kockáztatják a kóstolgatással. Jó, lehet, hogy büdös, rohadt vagy mozog, de gondolj bel...
Chester Bennington utolsó fellépésén is kitett magáért A Linkin Park csütörtökön öngyilkosságot elkövető frontemberével Birminghamben adta utolsó koncertjét. A fellépésről készült rajongói felvételt rengetegen köszönik meg kommentben a YouTube-on.
Gyászba borult a YouTube a Linkin Park énekesének öngyilkossága után Hatalmas szeretetről tesznek tanúságot a rajongók. Órák óta szó szerint másodpercenként érkeznek a részvétnyilvánítások a Linkin Park videóihoz a YouTube-on.