Charlottesville: Trump nem ítélte el a nácikat, ezért párttársai is bírálják

A virginai városban egy halottja és harminc sérültje van a zavargásoknak. Az állam kormányzója annyit üzent a fehér felsőbbrendűséget hirdető tüntetőknek, hogy menjenek haza. Trump elnök csak általában ítélte el az erőszakot.

2017. augusztus 13. 8:05

A cikk folytatása...Friss hírek
Charlottesville: Trump nem ítélte el a nácikat, ezért párttársai is bírálják A virginai városban egy halottja és harminc sérültje van a zavargásoknak. Az állam kormányzója annyit üzent a fehér felsőbbrendűséget hirdető tüntetőknek, hogy menjenek haza. Trump elnök csak általában ítélte el az erőszakot.
Sokak meghaltak egy robbantásban Pakisztánban A merénylő a robbanóanyaggal teli motorjával hajtott katonai teherautóknak.
Trump szerint az atomháborús para jót tesz a turizmusnak Lökéshullám járja át a szívem újra.
Még mindig nincs aranyosabb sportesemény a szörföző kutyusok versenyénél
Erőszak: rendkívüli állapotot rendeltek el az amerikai Charlottesville-ben A fehér felsőbbrendűséget hirdető rasszisták és az ellentüntetők véres összecsapása után az újabb felvonulás lefújták, Donald Trump elnök is elítélte az erőszakot, amelynek halálos áldozata is van.
Megfutamodott a Soros-szervezet, összejátszhattak a migránscsempészekkel Az olasz ügyészség számára gyanúsak lettek, felfüggeszti a migránsmentést az Orvosok Határok Nélkül nevű civil szervezet

Top hírek:
Videóra vette, ahogy nyolc golyót eresztenek a testébe Egy amerikai rendőrt lőtt meg egy férfi a nyílt utcán. Szinte csoda, de túlélte, és most kiadták a felvételt.
Pert akasztanak az európai országok London nyakába a Brexit miatt? Nem elég az EU-ból kilépni, az unió belső piacáról való távozás még bonyolultabb lehet.
Rögzítette egy amerikai rendőr, ahogy megpróbálják megölni - videó A tiszt szemüvegén elhelyezett kamera vette fel a támadást.
Nácik tüntettek a Virginiai Egyetemnél, egy autó a tömegbe hajtott Több száz náci tüntetett Charlottesville-ben, egy autó hajtott a tömegbe. Legalább 19-en megsérültek, egy ember meghalt.
Neonáciknak tűnő nacionalisták masíroztak egy amerikai egyetemen Lee tábornok szobrának az eltávolítása szította az indulatokat.
Sokak meghaltak egy robbantásban Pakisztánban A merénylő a robbanóanyaggal teli motorjával hajtott katonai teherautóknak.