Az első F1-futam a Vasfüggöny mögött, a Hungaroringen

Amikor a fél ország megőrült a sebességtől. Fortepan a 86-os magyar F1-hétvége legjobb képeivel.

2017. augusztus 13. 8:25

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Videó: Alonsóé volt a leggyorsabb kör a Magyar Nagydíjon Idei legjobb eredményét érte el a Forma-1-es Magyar Nagydíjon Fernando Alonso - a spanyol a 6. helyen futott be a Hungaroringen, ráadásul még egy dolog miatt örülhetett Mogyoródon.Tovább
Fiatal motorosunk egyre közelebb jut álma megvalósításához Gyutai Adrián a Hungaroringen tesztelt.
Mi történt pontosan Hill autójával a Hungaroringen? Mindannyiunk emlékeibe vésődött az 1997-es Magyar Nagydíjon Damon Hill csodával határos vezetése és drámai lelassulása az utolsó körökben. Maga az érintett mesél részletesen, mi is történt akkor.
A McLaren továbbra sem elégedett idei szezonjával A wokingi F1-es alakulat legjobb 2017-es versenyét futotta a Hungaroringen, mégsem teljes az örömük, ugyanis arra számítottak, sokkal előrébb lesznek a szezon felénél.
Villeneuve kiakadt a Mercedesre Lewis Hamilton fair play-díjasként viselkedett a Hungaroringen, és a Magyar Nagydíj utolsó kanyarjában maga elé engedte csapattársát - 1997 F1-es bajnokának nem tetszett túlságosan a manőver.
De la Rosa: Nyerhettem volna a Hungaroringen A 2006-os Magyar Nagydíj nemcsak az évszázad egyik legfordulatosabb F1-es futamát, de az egyik legkülönösebb dobogóját is szolgáltatta, amelyre még Pedro de la Rosa is felfért. A spanyol felidézi, mil...

Nagy esélyt kaphat a Williams visszatérője Paul di Resta három és fél év kihagyás után pattant be a Williams FW40-esébe a Hungaroringen: a skót olyan nagy benyomást tett a csapatra, hogy azt fontolgatják, leigazolják 2018-ra.
Nagyon értékes adatokat szerzett a Honda a teszten Rengeteget jelent a McLaren-Honda számára, hogy nem robban le állandóan az erőforrás, ugyanis emiatt a tesztnapokat végre ki tudják használni. A Hungaroringen is ráleltek valami igazán fontosra.
Hungaroringi statisztikák: 35 év után brazil nélkül Miben lett Kimi Raikkönen a Hungaroring legjobbja? Mi az, amit Paul di Resta előtt legutóbb Baumgartner Zsolt csinált meg? Milyen rekordot veszített el Daniel Ricciardo azáltal, hogy csapattársa kiütö...
DTM vs. F1 a Hungaroringen - Mi a különbség? Kevés versenyzőnek adatik meg, hogy rövid időn belül két csúcskategória gépét is megjárassa egy pályán - Lucas Auerrel ez történt a Hungaroringen, kevesebb, mint másfél hónap leforgása alatt.
Kubica a negyedik köridőt autózta a mogyoródi tesztnapon A szerdai Forma-1-es teszten a negyedik köridőt érte el Robert Kubica, aki hat évvel súlyos ralibalesetét követően a Hungaroringen újabb lépést tett a visszatérés felé.
Kubica a Hungaroringen A korábbi Forma-1-es pilóta hat és fél év után vezethet F1-es autót, de csak szerdán. A Magyar Nagydíj utáni teszt első napján még csak nyilatkozott a pilóta, azt is csak lengyel újságíróknak.