A nyugati filozófia egy pszhichedelikus drogpartiból nőtt ki

Hallucinogének ihlethették Platón fő művét.

2017. augusztus 13. 8:40

A cikk folytatása...Friss hírek
Több halálos autóbaleset is volt Orosházán és Áporkánál is halállal végződött a baleset, az M5-ösön életveszélyesen sérültek.
Ember legyen a talpán, aki ebből bármit is el tud olvasni
A nyugati filozófia egy pszhichedelikus drogpartiból nőtt ki Hallucinogének ihlethették Platón fő művét.
Közösségimédia-tábor indult Kaliforniában Felkészítenek az internetcelebségre.
Napfényes jövőjük lesz a napelemeknek Töretlen a háztartási méretű napelemes rendszerek népszerűsége: a múlt év végén már húszezernél is jóval több ilyen áramtermelő működött az országban. Összesen 5276 új, kis méretű erőmű csatlakozott a hálózatra, ezek közül elvétve akad csak olyan, amely nem a nap energiáját hasznosítja.
Ha erre nem figyelsz oda a tikkasztó kánikulában, rossz vége lehet A nyári hőhullámok megszaporodásával egyre több nyilvános helyre és lakásba kerül légkondi. A tapasztalatok szerint azonban sokan nincsenek tisztában a berendezés helyes használatával, ami akár egészségügyi kockázattal is járhat. Az alábbiakban reumatológus ad tippeket ad azzal kapcsolatban, hogy mire érdemes odafigyelni a klíma használatakor.

Top hírek:
Megtört szívek - III. évad 57. epizód Dilara meglátogatja Asumant, hogy kiderítse az igazságot Ekrem úrról. Harun megpróbálja figyelmeztetni Hazalt, hogy Damir milyen ember valójában. Özkan nagy bajba kerül.
Videóra vette, ahogy nyolc golyót eresztenek a testébe Egy amerikai rendőrt lőtt meg egy férfi a nyílt utcán. Szinte csoda, de túlélte, és most kiadták a felvételt.
Beperelte az orosz titkosszolgálatot Wallenberg családja Bíróságra került az orosz Szövetségi Biztonsági Szolgálatot (FSZB) perelő Wallenberg család keresete. A magyarországi zsidók megmentőjeként elhíresült Raoul Wallenberg rokonai azt követelik a titkosszolgálattól, hogy osszák meg velük a 35 éves korában elhunyt hős halálának körülményeit. A perre augusztus 17-én kerül sor.
Karafiáth: Tökéletes baromságok röppennek ki Kerényi száján Teszünk még egy kört Bayer Zsolt elnemzetikönyvtárosodása fölött. Bayert olvasni jó lesz nem kell félnetek.. Vélemény.
24 milliárdból újítja fel a Strabag a 3-as metró hat állomását Legkésőbb októbertől.
Orosz embercsempészeket fogott a rendőrség Két orosz embercsempészt fogtak el a rendőrök az M1-es autópálya óbaroki pihenőjében - tájékoztatta a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletes sajtószóvivője szombaton az MTI-t.