Döntőzik a Millennium, képernyőn a Barcelona-Real Madrid

Olaszországban Juventus-Lazio lesz, de pályára lép a Manchester United is.

2017. augusztus 13. 8:24

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Vasárnapi sportműsor és televíziós közvetítések Olasz Szuperkupa: Juventus-Lazio, spanyol Szuperkupa: Barcelona-Real Madrid.
Gálázva jutottak döntőbe a Kemény-legények Tovább robog a Millennium a masters vébén.
A Millennium megint parádézott, már négy között a Kemény-csapat 16-ot lőtt, miközben csak egy gólt kapott a közönségkedvenc Millennium.
Kásásék két meccsen 46 gólnál járnak a masters-vb-n Tarol a már negyeddöntős Millennium.
Benedekék megint sziporkáztak A Millennium-csapat látványos gólokkal szórakoztatta a közönséget a Masters-vb pólótornáján, 46-10-es gólkülönbséggel végzett a csoportjában.
Ezért a Digisport közvetíti a masters világbajnokságot A vizes világbajnokság versenyeit az M4 Sport csatorna közvetítette, a masters vb-n az olimpiai bajnokokkal teletűzdelt Millennium vízilabda-csapat mérkőzéseinek kizárólagos közvetítési jogait azonban...

Borisszává váltak az ifjoncok, szenved a söripar Egy pofa sört nem kérnek, ellenben egy pohárka rosét követelnek a millennium gyermekei. Így múlik el a világ dicsősége.
Az angol szövetség szeretné, ha a Manchester United is beállna a sorba Egyelőre csak nekik nincs női focicsapatuk az élvonalbeli klubok közül.
Fekete-kékbe öltözik a Real Madrid Mindkét csapat mezén lesz mit nézni a Real Madrid-Manchester United európai Szuperkupa-döntőn.
Van Gaaltól Komanig Ha nem változtat az utánpótlás-igazgatói poszton a Manchester United, akkor ez a történet a világhírű angol klub magyar kapusáról szólhatna. Másképp alakult, de a 17 éves Hutvágner Gergely így sem pan...
Mourinho ismét mélyen a zsebébe nyúlt A Manchester United szerződtette Nemanja Maticot, az angol bajnok Chelsea labdarúgóját.
Újabb bombaigazolást hajthat végre a Manchester United José Mourinho Victor Lindelöf és Romelu Lukaku leigazolása után nem áll le - újabb támadóval erősítené meg keretét.