28 évvel fiatalabb nőt szeret Gérard Depardieu - Clémentine páratlan szépség

Gérard Depardieu-t a bor szeretete hozta össze fiatal szerelmével.

2017. augusztus 13. 8:45

A cikk folytatása...Friss hírek
8 meglepő dolog, amit nem tudtál a balkezesekről Érdekes tényeket gyűjtöttünk össze a balkezesek világnapja alkalmából.
28 évvel fiatalabb nőt szeret Gérard Depardieu - Clémentine páratlan szépség Gérard Depardieu-t a bor szeretete hozta össze fiatal szerelmével.
Ne nyúlj hozzá, ne edd meg - mérgező növények! Vasárnapi séta? Mi igent mondunk rá, csak vigyázz, mihez érsz hozzá közben!
4 eset, amikor nem hat úgy a fogamzásgátló: a nőgyógyász figyelmeztetése Sokan tudják, hogy antibiotikumok szedése mellett csökkenhet a hatás, de ez más gyógyszerekre és esetekre is igaz.
Válótársak: véletlenül kapta Tamara szerepét Balsai Móni A rendező egy hirtelen ötletének köszönhetően kapta meg Tamara szerepét a Válótársakban Balsai Mónika. Az eredmény tökéletes.
Fának ütközött egy autó Orosházánál Fának ütközött egy személyautó a 474-es úton, Orosháza térségében, a jármű vezetője a balesetben életét vesztette - közölte a az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) az MTI-vel vasárnap reggel. A közlemény szerint az autóban csak a sofőr utazott, akinek holttestét a tűzoltók feszítővágóval emelték ki a kocsiból.

Top hírek:
Megtört szívek - III. évad 57. epizód Dilara meglátogatja Asumant, hogy kiderítse az igazságot Ekrem úrról. Harun megpróbálja figyelmeztetni Hazalt, hogy Damir milyen ember valójában. Özkan nagy bajba kerül.
A pénz vagy a szerelem tesz boldogabbá? Örök kérdést feszeget a Vőlegény Szép Ernő darabjában a hozományvadász vőlegény azt kapja, amit végül megérdemel.
Ennek a cicának csak megszületni volt nehéz: hihetetlen ajándékot kapott Speciális ágyat kapott, hogy együtt lustizzon apukával.
Szomszédjukkal balhéznak Jennifer Anistonék Mit művelhet New York-i otthonában Jennifer Aniston és férje, Justin Theroux, amiért bejelentést tettek ellenük? Alsó szomszédjuk, Norman Resnicow jelentette fel Justint, elviselhetetlen ricsajra hivatkozva. A lakó szerint folyamatosan ugatnak a gyakran magukra hagyott kutyák, továbbá a páros hajnali három tájékán nehéz tárgyakat dobál a padlóra, ezzel terrorizálva őt.
30 évig csak tojást és sült krumplit evett ez a nő, így néz ki most 6 éves korában kezdődött a baj.
Ungár Anikó bikiniben 68 évesen is vérbeli bombázó Összegyűjtöttünk öt magyar sztárt, akik 50-en és 60-on túl is megmutatták magukat bikiniben.