Ilyen volt 74 évesen a legismertebb magyar kurtizán

Vendége volt Krúdy, Heltai, VII. Edward, Ferenc Ferdinánd, a szerb Milán király és még sokan mások.

2017. augusztus 13. 9:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Gagastar Milán: Vona Gábor melegbotrányát eredetileg nekem szánták Állítólag egy politikai újság kereste meg a fiatal prostituáltat.
Vajda Milán: Nagyon gonosz is tudok lenni Interjúról interjúra bomlik ki előttünk Vajda Milán személyisége, akiről az AlkalMáré Trupp idei kiadása szólt. A Magyar Narancs interjújából is színesedik a kép. [...] Bővebben!
Vajda Milán ritmusában Az ALKALMÁTÉ TRUPP idei előadása Vajda Lászlónak is emléket állít.
Külföldre költözik egy család, mert itthon nem járhat iskolába beteg gyerekük Milán lélegeztetőgépre szorul ettől még nem kellene otthon ülnie, de az iskola elzárkózik a fogadásától.
A színészek is elröhögték magukat közben - Kritika az AlkalMáté Trupp Vajda Milán című előadásáról Idén Vajda Milán életét dolgozták fel a Jurányiban: szerepet kap Korda György, Pécsi Ildikó és a Walking Dead is.

A nap fotója Vajda Milánról Az AlkalMáté Trupp idén Vajda Milán életét állította színpadra a Jurányi Házban. Megmutatjuk, hogyan. Fotógaléria. [...] Bővebben!
Játékos gyerekkor Zsámbékon, mélyebb felnőttkor a Jurányiban Az AlkalMáté Truppról és a Vajda Milán című bemutatójukról beszélgetett a Pótszékfoglaló Máthé Zsolttal, a trupp egyik tagjával. [...] Bővebben!
Budapest legszebb fürdőin ámulhat a világ: külföldön is imádják a magyar fotós képeit Radisics Milán fotói a Bored Pandán is elérhetők.
Minőségi problémák a hazai nyelvoktatásban A hazai nyelvoktatásban nulláról a középfokú szintig 480 tanóra alatt lehet eljutni, ehhez képest az állami iskolákban negyediktől tizenkettedikig 936 tanórát kapnak általában a diákok, ám ez a többsé...
Újabb diplomamentő program kell A korábbi években költségvetési támogatással indított diplomamentő programok újraindítását szorgalmazza Berényi Milán, a Nyelviskolák Szakmai Egyesületének elnöke - írta a Magyar Idők.
Szinyei-ügy: “A fideszesek tudták, hogy az igazgatónak rosszul áll a szénája” Heltai László, az LMP helyi önkormányzati képviselője szerint ezt mégse jelezték sose.