Ennyit számít, hogy hogyan öltözködsz: 9 ember, aki kivirult az átváltoztatástól

Egy napra olyanná válhattak, amiről csak álmodni mertek.

2017. augusztus 13. 9:15

A cikk folytatása...Friss hírek
Gazdára talált Sammy, a vak cica Szerető gazdája lett Sammynek! Mint a Bors is beszámolt róla, a macskát egy vegyi üzemben érte baleset, ami miatt mindkét szemét el kellett távolítani. A Pécs Környéki Állatmentőkhöz került, akik gazdát kerestek neki. A Bors is segített benne, s végül Budapesten Barta Andrea fogadta be az állatot. Tudom, hogy a sérült állatokat kevesen vállalják, de azt gondolom, hogy minden cicának jár a boldog élet lehetősége, ezért döntöttem a befogadás mellett mondja Andrea.
Ennyit számít, hogy hogyan öltözködsz: 9 ember, aki kivirult az átváltoztatástól Egy napra olyanná válhattak, amiről csak álmodni mertek.
Krémes, barackos chiapuding - Ezt edd, ha fogyni akarsz Egy pohár barackos chiapuding jól eltelít, és sokáig nem leszel éhes.
Brutálisan kísérletezik korunk Öveges professzora A fizika tudomány. A tudomány itt van velünk, minden pillanatban körülvesz bennünket. A Spektrum Brutális fizika című saját gyártású sorozata ezeket az alapvető fizikai jelenségeket mutatja be és magyarázza el látványosan, izgalmasan, közérthető nyelven.   A műsor trükköket nem, viszont a legmodernebb filmes technikákat alkalmazza, így teszi élvezetessé az elsőre gyakorta száraznak tűnő tudományt.
Egy idegen a lebénult lábujjaim között szívta a cigit - így járta be hátizsákkal Ázsiát egy kerekesszékes lány Amy Oulton sem akart kimaradni a hátizsákos világjárás élményéből, így hát egy igazán jó barátnővel vágott neki.
Kinek a pap, kinek a péniszcsáp most zsűrizheti a szigetes jelmezversenyt! Szuperhősnőnek, szexi rendőrnőnek és papnak-apácának öltözött fesztiválozókat is láttunk idén a Szigeten. A fotók frenetikusak, már csak az ön szavazata hiányzik!

Top hírek:
Megtört szívek - III. évad 57. epizód Dilara meglátogatja Asumant, hogy kiderítse az igazságot Ekrem úrról. Harun megpróbálja figyelmeztetni Hazalt, hogy Damir milyen ember valójában. Özkan nagy bajba kerül.
A pénz vagy a szerelem tesz boldogabbá? Örök kérdést feszeget a Vőlegény Szép Ernő darabjában a hozományvadász vőlegény azt kapja, amit végül megérdemel.
Ennek a cicának csak megszületni volt nehéz: hihetetlen ajándékot kapott Speciális ágyat kapott, hogy együtt lustizzon apukával.
Szomszédjukkal balhéznak Jennifer Anistonék Mit művelhet New York-i otthonában Jennifer Aniston és férje, Justin Theroux, amiért bejelentést tettek ellenük? Alsó szomszédjuk, Norman Resnicow jelentette fel Justint, elviselhetetlen ricsajra hivatkozva. A lakó szerint folyamatosan ugatnak a gyakran magukra hagyott kutyák, továbbá a páros hajnali három tájékán nehéz tárgyakat dobál a padlóra, ezzel terrorizálva őt.
30 évig csak tojást és sült krumplit evett ez a nő, így néz ki most 6 éves korában kezdődött a baj.
8 meglepő dolog, amit nem tudtál a balkezesekről Érdekes tényeket gyűjtöttünk össze a balkezesek világnapja alkalmából.