Újabb hírességgel került meghitt közelségbe Palvin Barbara

A magyar modell és a zenész között elég forró a hangulat.

2017. augusztus 13. 9:17

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Palvin Barbara és Dzsudzsák Balázs titokban találkozgatnak Egy lelkes rajongó miatt derült csak ki, hogy együtt ebédeltek.
Palvin Barbara egy kikötőben öltözött át, de a lesifotósok hoppon maradtak A magyar szépség öltöző nélkül is megoldja az ilyen helyzeteket.
Felismeri ezt a nőt pusztán a bikinis teste alapján? Nem, nem Palvin Barbara az, de a szakmájuk mindenesetre egyezik.
Palvin Barbara és Dzsudzsák Balázs Svájcban randizott A világhírű modell és a sztárfocista nem titkolja, hogy közel kerültek egymáshoz. Barbi és nővére Svájcban vacsorázott együtt Balázzsal és egy barátjával. A topmodell és a magyar válogatott csapatkapi...
Palvin Barbara egy csecsemővel a kezében Ilyet se látni minden nap.

Palvin Barbara mackóalsóban szexizett és milyen jól tette! A magyar modell egy brazil divatbemutatón húzott otthoni szerkót.
Instahíradó: Ezen a fotón egyből két csinos Palvint is láthat Palvin Barbara a nővérével, Palvin Anitával fotózkodott, aki hozzá hasonlóan szintén dekoratív jelenségnek számít.
Ki nem találnád, melyik magyar focistával vacsorázgat éppen Palvin Barbara Jó, annyira nem kell ezen sokat gondolkozni.
Palvin Barbara visszafogott, Bella Hadid bevállalós volt a Párizsi Divathéten Az elmúlt 7 nap a Párizsi Divathétről és a Balaton Soundról szólt - ismét itt vannak a hét legjobb képei.
Vadító bikinikben nyomulnak a magyar celebek Nádai Anikó, Görög Zita, VV Seherezádé, Horváth Éva, Palvin Barbara és Mihalik Enikő is elég jó fürdőruhát választottak idén nyárra.