Soros már Velencében van - Kósa tudja

"Amit a gazda mond, azt kell csinálni és meg kell találni a jogi magyarázatát."

2017. augusztus 13. 9:18

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Roskadoznak a turisták miatt az európai nagyvárosok Hiába a tikkasztó hőség, az európai melegrekord sem tartja otthon az új élményekre vágyó utazókat. A kontinens talán soha nem tapasztalt a mostanihoz hasonló nyarat: az olaszországi Velencében tüntetn...
L. Simon László borászata megkapta a Velence névhasználati jogát A volt kulturális államtitkár borászati cégének egy gyorsan összehívott testületi ülés ítélte oda a jogot, ahol lezajlott minden idők párbeszéde is.
Földközi Disneylandek Egyre élhetetlenebb Mediterrán városok Ki ne őrizne magában emlékeket a híres földközi-tengeri látványosságokról, egy vaporettózásról Velencében vagy egy esti sétáról a barcelonai La Ramblán, de feledhetetlen élmény a görög Szantorini szig...
Nagy magyar filmsiker: Enyedi Ildikó a velencei fesztivál zsűrijében 15 éve volt utoljára magyar filmművész zsűritag Velencében.

Ókori Miki egérrel támad Velencében a kortárs művészet sztárja Damien Hirst egyszerre több helyszínen bemutatott tengerikincs-mentési projektjéről nem derül ki azonnal, hogy csak a fantázia műve.
Családi programok hétvégén az ország négy pontján: a gyerek imádni fogja Velence, Budapest, Nagyvázsony és Sárvár - szemezgessetek a vidám programok közül!
Időgéppel tárják fel Velence múltját Irdatlan mennyiségű dokumentumot dolgoznak fel öntanuló szoftverekkel. Több száz éve élt emberek kapcsolati hálóit derítik föl. A múlt olyan mélységeit ismerhetik meg a módszerrel, amiről eddig álmodn...
Fasiszta strand miatt tátják a szájukat az olaszok Vicceskedő fasiszta feliratokkal van tele egy Velence környéki strand. A tulaj utálja a demokráciát.