Jennifer Lawrence-nek kiugrott bordával kellett forgatnia

Arról nem is beszélve, hogy a kristályok bosszúja is utolérte.

2017. augusztus 13. 9:10

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Jennifer Lawrence új filmje nagyon ijesztő lesz Csupán néhány perces a Mother! című film legelső trailere, de kapaszkodj meg, mert így is tele van olyan vérfagyasztó pillanatokkal, hogy még a lélegzeted is eláll!
Jennifer Lawrence-ék eddig bírták a titkolózást A pasijával együtt, nagy titokban csinált horrort. Itt az első előzetes.
Jennifer Lawrence végre megmutatja, amit eddig titkolt Valami nagyon súlyos dolgot csinálhatott a pasijával, pár hét múlva megnézzük.
Jennifer Lawrence a szívét is kiteszi értünk A színésznőt legközelebb Javier Bardem társaságában láthatjuk egy horrorban.
Jennifer Lawrence rosszul lett Olivia Wilde színházi előadása alatt Senki sem hiszi, hogy terhes, viszont gyanús, hogy megint a soron következő új filmjére akarja ezzel felhívni a filmet. Csinált már ilyet.

Két új filmből is kihagyták végül Putyint, mert félnek a hackerektől Jennifer Lawrence új filmjét és egy orosz tengeralattjáró-katasztrófáról szóló európai filmet is újraírtak, amelyek eredetileg negatív színben tüntették fel az orosz elnököt.
Színházban lett rosszul Jennifer Lawrence Jennifer Lawrence is beállt az Orwell-darabra hányással reagálók hosszú sorába a minap, igaz, az Éhezők viadala sztárja nem a lelki megpróbáltatástól, hanem egy fránya influenzavírus miatt lett rosszu...
Jennifer Lawrence utódját keresik Énekversenyt hirdetett a magyaroknak Hollywood legnagyobb zeneszerzője.
Jennifer Lawrence nem elég szép egy szerephez Lehet, hogy ezért nem lehet majd benne az új Tarantino-filmben.
Tarantino parancsára öldökölhet Jennifer Lawrence és Brad Pitt A mester húzós témát választott az utolsó előtti filmjéhez.
Jennifer Lawrence bugyiján pörög az internet - Szerinted tényleg ciki? A színésznő fehérneműje megosztotta a netezőket.