Megszúrtak és az úttesten hagytak egy embert

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya emberölés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást L. K. 24 éves kékcsei lakos ellen.

2017. augusztus 13. 9:35

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Életveszélyesen megsebesítette ismerősét egy férfi Szabolcsban Életveszélyesen megsebesítette és magára hagyta ismerősét egy 24 éves férfi Szabolcsveresmart közelében - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság szombaton az.
Dráma: a helybéliek húzhatták ki a kislányt a patakból A Heves Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya gondatlanságból elkövetett emberölés gyanúja miatt indított eljárást.

Friss hírek
Fáj, hogy nehezen lehet saját lakásod? - Mások sokkal jobban szenvednek A budapesti lakások drágák. A budapesti lakások olcsók. Hogy a két állítás közül melyik az igaz, elsősorban attól függ, hogy Európán belül honnan nézzük a magyar lakáspiacot és figyelembe vesszük-e...
Hömpölyög a politikai demagógia Mennyire adottak a feltételei annak, hogy a közgazdász-társadalom megvédje a társadalmat a romboló demagógiától?
Megszúrtak és az úttesten hagytak egy embert A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya emberölés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást L. K. 24 éves kékcsei lakos ellen.
Gazdára talált Sammy, a vak cica Szerető gazdája lett Sammynek! Mint a Bors is beszámolt róla, a macskát egy vegyi üzemben érte baleset, ami miatt mindkét szemét el kellett távolítani. A Pécs Környéki Állatmentőkhöz került, akik gazdát kerestek neki. A Bors is segített benne, s végül Budapesten Barta Andrea fogadta be az állatot. Tudom, hogy a sérült állatokat kevesen vállalják, de azt gondolom, hogy minden cicának jár a boldog élet lehetősége, ezért döntöttem a befogadás mellett mondja Andrea.
Vízpart, pingpong, house, pétanque és napsütés Te mit hallgatnál egy tó partján, amikor minden tökéletesen áll épp össze? Tematikus EZER Hangover segít most megválaszolni ezt a kérdést.
Aubameyang lett a Dortmund történetének legeredményesebb légiósa Pierre-Emerick Aubameyang lett a Borussia Dortmund labdarúgócsapata történetének legeredményesebb légiósa.

Tolvajt kerestek, dílert találtak a rendőrök Nyíregyházán Lopásból származó tárgyakat kerestek a szabolcsi nyomozók egy Nyíregyháza külterületén lévő ingatlanban. Az Ibrányi Rendőrőrs munkatársai azonban a Nyíregyházi Rendőrkapitányság és a Szabolcs-Szatmár-...
4 napos hajtóvadászat után elfogták a tiszalöki vérengzőt Mint arról korábban beszámoltunk a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett kísérletének elkövetése miatt indított nyomozást egy 32 éves tiszalöki lakos ellen, aki szerda h...

Top hírek:
Megtört szívek - III. évad 57. epizód Dilara meglátogatja Asumant, hogy kiderítse az igazságot Ekrem úrról. Harun megpróbálja figyelmeztetni Hazalt, hogy Damir milyen ember valójában. Özkan nagy bajba kerül.
Videóra vette, ahogy nyolc golyót eresztenek a testébe Egy amerikai rendőrt lőtt meg egy férfi a nyílt utcán. Szinte csoda, de túlélte, és most kiadták a felvételt.
Beperelte az orosz titkosszolgálatot Wallenberg családja Bíróságra került az orosz Szövetségi Biztonsági Szolgálatot (FSZB) perelő Wallenberg család keresete. A magyarországi zsidók megmentőjeként elhíresült Raoul Wallenberg rokonai azt követelik a titkosszolgálattól, hogy osszák meg velük a 35 éves korában elhunyt hős halálának körülményeit. A perre augusztus 17-én kerül sor.
24 milliárdból újítja fel a Strabag a 3-as metró hat állomását Legkésőbb októbertől.
Orosz embercsempészeket fogott a rendőrség Két orosz embercsempészt fogtak el a rendőrök az M1-es autópálya óbaroki pihenőjében - tájékoztatta a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletes sajtószóvivője szombaton az MTI-t.
4869 nap: Rooney újra gólt szerzett az Evertonnak a PL-ben Védhetetlen fejesével nyertek a Stoke ellen.