Újabb NFL-sztár csatlakozott a himnuszos tüntetéshez

A visszatérő Marshawn Lynch ülte végig az amerikai himnuszt tiltakozásképp.

2017. augusztus 13. 9:54

A cikk folytatása...Friss hírek
5 film a tökéletes vasárnap estéért Holnap már hétfő, de stresszelés helyett inkább mozizz egy nagyot és pihenj rá a hétkezdésre! Csekkold a listánkat a legjobb filmekért!
Kovács Kati mostantól Katinka a hét aranyköpései Kovács Kati: Ezentúl Kovács Katinkának fogom szólítani magamat, ez a keresztnév büszkeséget hozott nemzetünkre. Bródy János: Lett egy második feleségem, és a sors kegyelméből apja lehetek az unokámnak. MC Hawer: Nagyon hiú ember vagyok, amióta kijózanodtam. Bódi Sylvi: Emelem a kalapom, minden tiszteletem az övéké és azoké az embereké, akik ebben a nagy hőségben külső helyszínen, tűző napon, építkezéseken dolgoznak.
Grillezett pácolt csirkecomb
Nincs vissza út a Brexitből A brit miniszterek szerint kell egy átmeneti idő, de ez nem fogja megakadályozni a kilépést.
Szigorúbban büntetnék a rasszista molesztálókat
Ez a férfi olyat művelt a nőkkel, hogy a férjük sem ismert rájuk Ez bizony nem semmi.

Top hírek:
Megtört szívek - III. évad 57. epizód Dilara meglátogatja Asumant, hogy kiderítse az igazságot Ekrem úrról. Harun megpróbálja figyelmeztetni Hazalt, hogy Damir milyen ember valójában. Özkan nagy bajba kerül.
Videóra vette, ahogy nyolc golyót eresztenek a testébe Egy amerikai rendőrt lőtt meg egy férfi a nyílt utcán. Szinte csoda, de túlélte, és most kiadták a felvételt.
Beperelte az orosz titkosszolgálatot Wallenberg családja Bíróságra került az orosz Szövetségi Biztonsági Szolgálatot (FSZB) perelő Wallenberg család keresete. A magyarországi zsidók megmentőjeként elhíresült Raoul Wallenberg rokonai azt követelik a titkosszolgálattól, hogy osszák meg velük a 35 éves korában elhunyt hős halálának körülményeit. A perre augusztus 17-én kerül sor.
24 milliárdból újítja fel a Strabag a 3-as metró hat állomását Legkésőbb októbertől.
Orosz embercsempészeket fogott a rendőrség Két orosz embercsempészt fogtak el a rendőrök az M1-es autópálya óbaroki pihenőjében - tájékoztatta a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletes sajtószóvivője szombaton az MTI-t.
4869 nap: Rooney újra gólt szerzett az Evertonnak a PL-ben Védhetetlen fejesével nyertek a Stoke ellen.