Híres sportoló volt Prokopp Dóra nagyapja - A stockholmi olimpián aranyérmet nyert

Prokopp Sándor történelmet írt 1912-ben.

2017. augusztus 13. 10:05

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Ma 50 éves Prokopp Dóra - A Szerencsekerék háziasszonya ma is gyönyörű Prokopp Dóra semmit sem veszített szépségéből az elmúlt 25 év alatt.

Friss hírek
Híres sportoló volt Prokopp Dóra nagyapja - A stockholmi olimpián aranyérmet nyert Prokopp Sándor történelmet írt 1912-ben.
Teszt: Mazda3 G165 Revolution Top Már megint és még mindig: jó!
5 film a tökéletes vasárnap estéért Holnap már hétfő, de stresszelés helyett inkább mozizz egy nagyot és pihenj rá a hétkezdésre! Csekkold a listánkat a legjobb filmekért!
Kovács Kati mostantól Katinka a hét aranyköpései Kovács Kati: Ezentúl Kovács Katinkának fogom szólítani magamat, ez a keresztnév büszkeséget hozott nemzetünkre. Bródy János: Lett egy második feleségem, és a sors kegyelméből apja lehetek az unokámnak. MC Hawer: Nagyon hiú ember vagyok, amióta kijózanodtam. Bódi Sylvi: Emelem a kalapom, minden tiszteletem az övéké és azoké az embereké, akik ebben a nagy hőségben külső helyszínen, tűző napon, építkezéseken dolgoznak.
Ez a férfi olyat művelt a nőkkel, hogy a férjük sem ismert rájuk Ez bizony nem semmi.
Két hónap alatt ennyit változott a teste, vegán étrend mellett Megint itt van valaki, aki azt szajkózza, hogy folyamatos húsevés nélkül is lehet eredményesen gyúrni. Azért van vele egy-két problémánk.

Prokopp Dóra legkisebb lánya gyönyörű modell lett - Fotókon a 16 éves Bora Prokopp Dóra legkisebb lánya, Bora különleges szépség, aki előtt ígéretes karrier áll a divat világában.

Top hírek:
Megtört szívek - III. évad 57. epizód Dilara meglátogatja Asumant, hogy kiderítse az igazságot Ekrem úrról. Harun megpróbálja figyelmeztetni Hazalt, hogy Damir milyen ember valójában. Özkan nagy bajba kerül.
A pénz vagy a szerelem tesz boldogabbá? Örök kérdést feszeget a Vőlegény Szép Ernő darabjában a hozományvadász vőlegény azt kapja, amit végül megérdemel.
Ungár Anikó bikiniben 68 évesen is vérbeli bombázó Összegyűjtöttünk öt magyar sztárt, akik 50-en és 60-on túl is megmutatták magukat bikiniben.
Ennek a cicának csak megszületni volt nehéz: hihetetlen ajándékot kapott Speciális ágyat kapott, hogy együtt lustizzon apukával.
Szomszédjukkal balhéznak Jennifer Anistonék Mit művelhet New York-i otthonában Jennifer Aniston és férje, Justin Theroux, amiért bejelentést tettek ellenük? Alsó szomszédjuk, Norman Resnicow jelentette fel Justint, elviselhetetlen ricsajra hivatkozva. A lakó szerint folyamatosan ugatnak a gyakran magukra hagyott kutyák, továbbá a páros hajnali három tájékán nehéz tárgyakat dobál a padlóra, ezzel terrorizálva őt.
8 meglepő dolog, amit nem tudtál a balkezesekről Érdekes tényeket gyűjtöttünk össze a balkezesek világnapja alkalmából.