Már letölthető: újabb hivatalos háttérképek a Galaxy Note 8-hoz

Pár napja még csak egyet tölthettünk le a küszöbön álló Galaxy Note 8 háttérképeiből, most viszont már több mint egy tucatnyit.

2017. augusztus 13. 10:14

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Még meg sem jelent a Galaxy Note 8, de már letölthető a háttérképe Már most elérhető, és bárki számára letölthető a Galaxy Note 8 hivatalos háttérképe.
Mindent tudunk a Galaxy Note 8-ról A végleges dizájnt bemutató képek után a szintén végleges specifikációk is előkerültek.
Ilyen az igazi Galaxy Note 8 Evan Blass mindent kiszivárogtatott, így néz majd ki a Samsung következő csúcskészüléke.
Bivalyerős Samsung chipek közelítenek A három új Exynos SoC a Galaxy Note 8, a Galaxy S9 és az új A7 készülékeket szolgálja majd ki.
Tárhellyel verhet rá a Galaxy Note 8 az iPhone 8-ra Ha szívta a fogát az iPhone 8 belengetett ára miatt, akkor készüljön fel: a Samsung sem fogja kevesebbért adni hamarosan érkező csúcsmodelljeit. Nem véletlenül, a Galaxy Note 8 egyik változata olyat ...
Önnek tetszene? Új színben is megjelenhet a Galaxy Note 8 Vajon hány árnyalata van a kéknek? A Samsungnál legalább három, mármint ami a cég telefonjait illeti.

Menő lesz a Samsung dupla kamerája A hírek szerint a Galaxy Note 8 után a Galaxy S9 és a Galaxy Note 9 is dupla Samsung kamerát kapnak.
Kimentek a meghívók a Samsung-eseményre: jön végre a Galaxy Note 8 Korábban úgy tudtuk, augusztus 26-án mutatja be a Samsung a Galaxy Note 8-at, a hivatalos meghívó viszont egy három nappal korábbi rendezvényre szól.
33 nap, és itt a Galaxy Note 8 A Samsung hivatalosan is augusztus 23-ra időzítette az Unpacked rendezvényét, amelyen bemutatkozik az új csúcskészülék.
Mihez kezd a Samsung a nyakán maradt Galaxy Note 7-tel? Többek közt gigantikus mennyiségű nyersanyagot szeretne visszanyerni a cég.
Jön a Galaxy S8 és S8+ kistestvére Ezt pedig a Galaxy Note 8 egészíti majd ki, valamikor szeptemberben.
Egy képen a Galaxy Note 8 és a Galaxy S8+ előlapja Az eddigi szivárgások alapján hitelesnek tűnik az előlap és az összehasonlítás.