Trump szerint az atompara élénkíti a turizmust

2017. augusztus 13. 9:24

A cikk folytatása...Friss hírek
Újabb segélyszervezet áll le a menekültek mentésével a Földközi-tengeren A Sea Eye nevű német segélyszervezet is felfüggeszti a Földközi-tenger nyugati részén bajba jutott menekültek megsegítésére indított mentőakcióit tekintettel a megváltozott biztonsági helyzetre.
Trump szerint az atompara élénkíti a turizmust
A Mercosur szerint Trump utalása veszélyt jelent Latin-Amerika stabilitására A Buenos Aires-i minisztérium közlése szerint a Dél-amerikai Közös Piac (Mercosur) tagállamai számára a párbeszéd és a diplomácia a demokrácia fenntartásának egyedül elfogadható eszköze.
Több halálos autóbaleset is volt Orosházán és Áporkánál is halállal végződött a baleset, az M5-ösön életveszélyesen sérültek.
Charlottesville: Trump nem ítélte el a nácikat, ezért párttársai is bírálják A virginai városban egy halottja és harminc sérültje van a zavargásoknak. Az állam kormányzója annyit üzent a fehér felsőbbrendűséget hirdető tüntetőknek, hogy menjenek haza. Trump elnök csak általában ítélte el az erőszakot.
Sokak meghaltak egy robbantásban Pakisztánban A merénylő a robbanóanyaggal teli motorjával hajtott katonai teherautóknak.

Top hírek:
Videóra vette, ahogy nyolc golyót eresztenek a testébe Egy amerikai rendőrt lőtt meg egy férfi a nyílt utcán. Szinte csoda, de túlélte, és most kiadták a felvételt.
Pert akasztanak az európai országok London nyakába a Brexit miatt? Nem elég az EU-ból kilépni, az unió belső piacáról való távozás még bonyolultabb lehet.
Rögzítette egy amerikai rendőr, ahogy megpróbálják megölni - videó A tiszt szemüvegén elhelyezett kamera vette fel a támadást.
Nácik tüntettek a Virginiai Egyetemnél, egy autó a tömegbe hajtott Több száz náci tüntetett Charlottesville-ben, egy autó hajtott a tömegbe. Legalább 19-en megsérültek, egy ember meghalt.
Neonáciknak tűnő nacionalisták masíroztak egy amerikai egyetemen Lee tábornok szobrának az eltávolítása szította az indulatokat.
Sokak meghaltak egy robbantásban Pakisztánban A merénylő a robbanóanyaggal teli motorjával hajtott katonai teherautóknak.