Megkapta az állást a torontói fiatal, aki boltból lopta volna el az inget és nyakkendőt az interjúra, amit végül egy rendőr fizetett ki neki

Az intézkedő rendőr nagyon boldog, úgy látják, a rendőrség dolga éppen az, hogy pozitív változásokat indítsanak be a közösség és az emberek életében.

2017. augusztus 13. 10:20

A cikk folytatása...Friss hírek
Megkapta az állást a torontói fiatal, aki boltból lopta volna el az inget és nyakkendőt az interjúra, amit végül egy rendőr fizetett ki neki Az intézkedő rendőr nagyon boldog, úgy látják, a rendőrség dolga éppen az, hogy pozitív változásokat indítsanak be a közösség és az emberek életében.
Újabb segélyszervezet áll le a menekültek mentésével a Földközi-tengeren A Sea Eye nevű német segélyszervezet is felfüggeszti a Földközi-tenger nyugati részén bajba jutott menekültek megsegítésére indított mentőakcióit tekintettel a megváltozott biztonsági helyzetre.
Már letölthető: újabb hivatalos háttérképek a Galaxy Note 8-hoz Pár napja még csak egyet tölthettünk le a küszöbön álló Galaxy Note 8 háttérképeiből, most viszont már több mint egy tucatnyit.
Hír: Aláírásgyűjtés a magyar euróért! Alig két nap alatt máris több száz aláírás érkezett a képviselői honlapomon meghirdetett online-petícióra, amely az euró mielőbbi bevezetését szorgalmazza. Ez is bizonyítja, hogy a magyar választókat érinti és érdekli a közös európai valuta mielőbbi bevezetésének ügye; pontosan tudják, hogy életük, anyagi biztonságuk és jövőjük is nagyban függ ettől a kérdéstől.
Újabb NGO állítja le a migránsok szállítását A Sea Eye nevű német segélyszervezet sem működik tovább a térségben.
Nem oldódtak meg a terrorfenyegetettség alapproblémái Két és fél év alatt nem sikerült megoldani a terrorfenyegetettség alapproblémáit - mondta Horváth József biztonságpolitikai szakértő az M1 aktuális csatorna vasárnapi műsorában

Top hírek:
Megtört szívek - III. évad 57. epizód Dilara meglátogatja Asumant, hogy kiderítse az igazságot Ekrem úrról. Harun megpróbálja figyelmeztetni Hazalt, hogy Damir milyen ember valójában. Özkan nagy bajba kerül.
Videóra vette, ahogy nyolc golyót eresztenek a testébe Egy amerikai rendőrt lőtt meg egy férfi a nyílt utcán. Szinte csoda, de túlélte, és most kiadták a felvételt.
Beperelte az orosz titkosszolgálatot Wallenberg családja Bíróságra került az orosz Szövetségi Biztonsági Szolgálatot (FSZB) perelő Wallenberg család keresete. A magyarországi zsidók megmentőjeként elhíresült Raoul Wallenberg rokonai azt követelik a titkosszolgálattól, hogy osszák meg velük a 35 éves korában elhunyt hős halálának körülményeit. A perre augusztus 17-én kerül sor.
24 milliárdból újítja fel a Strabag a 3-as metró hat állomását Legkésőbb októbertől.
Orosz embercsempészeket fogott a rendőrség Két orosz embercsempészt fogtak el a rendőrök az M1-es autópálya óbaroki pihenőjében - tájékoztatta a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletes sajtószóvivője szombaton az MTI-t.
4869 nap: Rooney újra gólt szerzett az Evertonnak a PL-ben Védhetetlen fejesével nyertek a Stoke ellen.