Usain Bolt a hátsó ajtón távozott az atlétika fekete napján

Farah búcsúversenyén kapott ki hazai pályán, a győztes orosz atlétának IAAF-himnusz szólt.

2017. augusztus 13. 9:59

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Atlétikai vb: Bolt előnyt adva is lekocogta a mezőnyt 100-on Usain Bolt könnyed futással, futamgyőztesként jutott az elődöntőbe férfi 100 méteren a londoni atlétikai világbajnokság első napján, pénteken.
Bolt könnyed futása, kieső olimpiai bajnok Usain Bolt nehezen indult be, de aztán elrobogott mindenki mellett. Távolugrásban nem jutott döntőbe a riói olimpiai bajnok Jeff Henderson, diszkoszvetésben pedig Kővágó Zoltán.
Megsérült Usain Bolt egyik legnagyobb riválisa, kihagyja a vébét Élete formájában volt, de a világbajnoki felkészülés hajrájában elszakadt az egyik combizma.
Usain Bolt futócipőjével gazdagodott a somoskői cipőmúzeum Kis lépes Boltnak, nagy lépés a somoskői cipőmúzeumnak.
Kölcsöncipőben futott, kinevették Bolt utódját Nem kizárt, hogy a londoni vb-n borsot tör Usain Bolt orra alá egy kanadai fiatalember.

Usain Bolt megfutotta idei legjobbját Monacóban Usain Bolt nyerte a 100 méteres síkfutást az atlétikai Gyémánt Liga-sorozat pénteki, monacói versenyén.
Usain Bolt küszködve nyert utolsó Gyémánt Ligáján A legerősebb ellenfelét is eltávolíttatta, hogy biztos legyen a győzelem. Idén először 10 mp-en belül.
Usain Bolt elárulta, amire mindenki kíváncsi volt Minden idők egyik legjobb sprintere 100 méteren és a jamaicai váltó tagjaként 4x100 méteren áll rajthoz pályafutása utolsó atlétikai világbajnokságán.
Hosszú Katinkát megelőzte Usain Bolt Hosszú Katinkát is megelőzve Usain Bolt kapta meg a legnagyobb amerikai sportportál, az ESPN által alapított ESPYS-díjat, amelyet az év legjobb teljesítményéért osztanak ki számos kategóriában.
A FIFA és az IAAF elnöke sem lesz a NOB tagja Indoklás nem érkezett.
Újabb nyolc orosz atléta kapott rajtengedélyt Az IAAF eddig összesen 49 versenyzőnek adott szabad utat.