Brexit: tűzszünet a kormányban, üzenet az angliai magyaroknak

Közös cikkben vetett véget vitájának a brit pénzügyi, illetve külkereskedelmi miniszter.

2017. augusztus 13. 10:23

A cikk folytatása...Friss hírek
A Hoppárézimi szerzője, Zemlényi Zoli: Ma már kevesen tudják, ki vagyok Zemlényi Zoltánt egy ország zárta a szívébe, miután a fiatal kenusbajnokot 1985-ben elütötte egy Trabant. 15 éves volt ekkor. Szörnyű sérüléseket szenvedett. Újra tanult járni és beszélni, megpróbáltatásairól Hoppárézimi címmel könyvet írt. Ez hozta meg számára a hírnevet. A 90-es években több show-műsor vendége volt, maga is vezette éveken át a sajátját.
Még sosem tüntettek a fradisták Doll ellen. Mostanáig A csapat szinte képtelen nyerni a magyar futballbajnokságban.
Trump elítélte az erőszak minden formáját Egy szoborbontás okozott egyre nagyobb erőszakot Virginia államban, megszólalt az elnök is.
Kiesett a montreali tenisztorna nagy felfedezettje A 18 éves játékos egészen az elődöntőig menetelt hazai közönség előtt, ám a fináléba már nem tudott bejutni.
Brexit: tűzszünet a kormányban, üzenet az angliai magyaroknak Közös cikkben vetett véget vitájának a brit pénzügyi, illetve külkereskedelmi miniszter.
A Válótársak színésznőjét kirázza a hideg saját karakterétől Balsai Móninak eredetileg nem is a karót nyelt Tamara szerepét szánták.

Top hírek:
Megtört szívek - III. évad 57. epizód Dilara meglátogatja Asumant, hogy kiderítse az igazságot Ekrem úrról. Harun megpróbálja figyelmeztetni Hazalt, hogy Damir milyen ember valójában. Özkan nagy bajba kerül.
Videóra vette, ahogy nyolc golyót eresztenek a testébe Egy amerikai rendőrt lőtt meg egy férfi a nyílt utcán. Szinte csoda, de túlélte, és most kiadták a felvételt.
Beperelte az orosz titkosszolgálatot Wallenberg családja Bíróságra került az orosz Szövetségi Biztonsági Szolgálatot (FSZB) perelő Wallenberg család keresete. A magyarországi zsidók megmentőjeként elhíresült Raoul Wallenberg rokonai azt követelik a titkosszolgálattól, hogy osszák meg velük a 35 éves korában elhunyt hős halálának körülményeit. A perre augusztus 17-én kerül sor.
24 milliárdból újítja fel a Strabag a 3-as metró hat állomását Legkésőbb októbertől.
Ribéry fogta, és kikötötte a bírónő cipőjét A Bayern 5-0-t osztott ki a Chemnitzernek. Aubameyang mesterhármasával 4-0-ra nyert a Borussia.
Orosz embercsempészeket fogott a rendőrség Két orosz embercsempészt fogtak el a rendőrök az M1-es autópálya óbaroki pihenőjében - tájékoztatta a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletes sajtószóvivője szombaton az MTI-t.