A Válótársak színésznőjét kirázza a hideg saját karakterétől

Balsai Móninak eredetileg nem is a karót nyelt Tamara szerepét szánták.

2017. augusztus 13. 10:21

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Válótársak: véletlenül kapta Tamara szerepét Balsai Móni A rendező egy hirtelen ötletének köszönhetően kapta meg Tamara szerepét a Válótársakban Balsai Mónika. Az eredmény tökéletes.
Pál Tamara, jegyezzük meg ezt a nevet Görbicz Anita tanácsolja, a fiatal irányítóban látja ugyanis önmaga utódát.

Friss hírek
A Hoppárézimi szerzője, Zemlényi Zoli: Ma már kevesen tudják, ki vagyok Zemlényi Zoltánt egy ország zárta a szívébe, miután a fiatal kenusbajnokot 1985-ben elütötte egy Trabant. 15 éves volt ekkor. Szörnyű sérüléseket szenvedett. Újra tanult járni és beszélni, megpróbáltatásairól Hoppárézimi címmel könyvet írt. Ez hozta meg számára a hírnevet. A 90-es években több show-műsor vendége volt, maga is vezette éveken át a sajátját.
Még sosem tüntettek a fradisták Doll ellen. Mostanáig A csapat szinte képtelen nyerni a magyar futballbajnokságban.
Trump elítélte az erőszak minden formáját Egy szoborbontás okozott egyre nagyobb erőszakot Virginia államban, megszólalt az elnök is.
Kiesett a montreali tenisztorna nagy felfedezettje A 18 éves játékos egészen az elődöntőig menetelt hazai közönség előtt, ám a fináléba már nem tudott bejutni.
Brexit: tűzszünet a kormányban, üzenet az angliai magyaroknak Közös cikkben vetett véget vitájának a brit pénzügyi, illetve külkereskedelmi miniszter.
A Válótársak színésznőjét kirázza a hideg saját karakterétől Balsai Móninak eredetileg nem is a karót nyelt Tamara szerepét szánták.

Anya lesz 2012 legszebb magyar lánya Cserháti Tamara bikiniben mutatta meg gömbölyödő pocakját az Instagram-oldalán.
Mint a mesékben: Less be Cserháti Tamara álomesküvőjébe! Sok lány álma, hogy vízpart közelében, gyönyörű ruhában menjen férjhez. Az egykori szépségkirálynőnek mindez megadatott, csodálatos menyegzője volt. Nézd meg a fotókat az esküvőről!
Exkluzív: Gömbölyödő pocakkal, titokban állt oltár elé Cserháti Tamara Betekintést engedett titkos álomesküvőjébe az egykori szépségkirálynő. Tamara ugyanis nemrég Balin mondta ki a boldogító igent szerelmének. A modellt egy dögös fehérnemű fotózáson érte utol a Ripost s...

Top hírek:
Megtört szívek - III. évad 57. epizód Dilara meglátogatja Asumant, hogy kiderítse az igazságot Ekrem úrról. Harun megpróbálja figyelmeztetni Hazalt, hogy Damir milyen ember valójában. Özkan nagy bajba kerül.
Videóra vette, ahogy nyolc golyót eresztenek a testébe Egy amerikai rendőrt lőtt meg egy férfi a nyílt utcán. Szinte csoda, de túlélte, és most kiadták a felvételt.
Beperelte az orosz titkosszolgálatot Wallenberg családja Bíróságra került az orosz Szövetségi Biztonsági Szolgálatot (FSZB) perelő Wallenberg család keresete. A magyarországi zsidók megmentőjeként elhíresült Raoul Wallenberg rokonai azt követelik a titkosszolgálattól, hogy osszák meg velük a 35 éves korában elhunyt hős halálának körülményeit. A perre augusztus 17-én kerül sor.
24 milliárdból újítja fel a Strabag a 3-as metró hat állomását Legkésőbb októbertől.
Ribéry fogta, és kikötötte a bírónő cipőjét A Bayern 5-0-t osztott ki a Chemnitzernek. Aubameyang mesterhármasával 4-0-ra nyert a Borussia.
Orosz embercsempészeket fogott a rendőrség Két orosz embercsempészt fogtak el a rendőrök az M1-es autópálya óbaroki pihenőjében - tájékoztatta a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletes sajtószóvivője szombaton az MTI-t.