Még sosem tüntettek a fradisták Doll ellen. Mostanáig

A csapat szinte képtelen nyerni a magyar futballbajnokságban.

2017. augusztus 13. 10:28

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Kettőt cserélt a félidőben Doll, nem segített Megvan az első gól nélküli meccs az NB I.-ben.
Nem csak pénzkérdés a magyar klubok nemzetközi szereplése Egyre reálisabban látja a labdarúgás helyzetét Thomas Doll, az FTC vezetőedzője.
Fogy a türelem Thomas Doll iránt Közömbösséggel vegyes tehetetlen düh jellemzi a Fradi-szurkolókat az újabb európai kupaégést követően. A fórumozó focidrukkerek a sorozatos kudarcok miatt saját bevallásuk szerint inkább már moziba me...
Thomas Doll jó játékosügynök, vagy jó edző? Mire jutott a Fradi a Doll-érában hozzá kerülő több mint félszáz játékossal, és merre tart ez az út?

Gera 38 évesen új poszton mutatkozik be az EL-ben 13 játékosa maradt a Fradinak a visszavágóra, Doll kénytelen kockáztatni.
Kulcsemberei nélkül kell csodát tennie a Fradinak Thomas Doll és Lovrencsics Balázs bocsátkozott esélylatolgatásba a Midtjylland elleni visszavágó előtt.
Hattyú-Doll? Alighanem a hattyúdala lesz Thomas Doll edzőnek az Európa Liga selejtező második fordulójának visszavágója Herningben.
Doll: Robosztus csapat a Midtjylland Tudjuk, mi vár ránk - mondta a Fradi edzője a csütörtöki EL-párbaj előtt. Böde még hetekig sérült marad, Lovrencsics Gergő megszabadult a maszktól.