Rasovszky Kristóf úszó-világkupát nyert Kanadában

Tíz kilométeren bizonyult a legjobbnak.

2017. augusztus 13. 10:15

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Az újságot író Az egyik hapival jól elbeszélgettem arról, hogy milyen rossz az ő kisebbségi sorsuk Kanadában, hogy ez a kis koreai kolónia, vagy mi, mennyire ki van szolgáltatva.
A genetikailag módosított lazacot viszik, mint a cukrot Gyorsan nő, olcsó, és Kanadában már öt tonnát eladtak belőle.
Csucsu a világbajnok cipőjében Kanadában rendezték a ralikrossz világbajnokság aktuális futamát. Lukács Csucsu Kornél számára a hosszú repülőút azt hozta, ami a gyakori utazókkal előbb-utóbb megtörténik: elkeveredett a tűzálló vers...
Egy 93 éves magyar bácsit akarata ellenére vittek kórházba Kanadában, százezreket kell fizetnie Biztosítója nem hajlandó kifizetni a számlát, mert kórházba szállítása teljesen szükségtelen volt.
Spanyolországban győzött a magyar hosszútávúszó Rasovszky Kristóf egy 7,5 km-es versenyt nyert meg az Európa Kupában.
Elképesztő dinoszauruszfosszíliát tettek közszemlére Képes volt álcázni magát a ragadozók elől egy 110 millió évvel ezelőtt élt "tankszerű" dinoszaurusz, amelynek figyelemreméltó épségben megmaradt fosszíliáját még évekkel ezelőtt fedezték fel K...

Stadionban szállásolják el az USA-ból érkező menekülteket Kanadában Az utóbbi hónapokban nagyon megugrott a Montrealba érkező menekültek száma, az olimpiai stadionban nyitottak egy befogadóállomást a számukra.
The Long Dark - készül a filmváltozat A Resident Evil széria egyik producere gondoskodik róla, hogy film szülessen a Hinterland Studio Kanadában játszódó túlélőjátékából, a The Long Darkból. Már teaser is van hozzá.
A McDonalds olyan pohártartóval újított, amit itthon is sokan szeretnének videó Itthon is sok fiatalt látni, akik mobiljuk hangszórójával hallgatnak zenét az utcán vagy éppen egy kisebb házibuliban. Ezt teszi hang(ulat)osabbá a McDonalds Kanadában.
Kiestek a magyarok az 1500 méter gyors elődöntőjében Rasovszky Kristóf: "400-ig volt talán kellemesebb, utána már éreztem, hogy nehéz lesz."
Drágul a liszt, de pékek még nem aggódnak az áremelés miatt Sok függ attól, meddig tart Európában és Kanadában a száraz időjárás
Rasovszky Kristóf 6500 dollárt keresett a nyíltvízi úszással A magyaroknak szinte minden számban volt versenyzőjük a legjobbak között.