A Bükk legromantikusabb tavacskája, ahol hegyek ölelik körbe a strandot - Itt eltölt a nyugalom

A sportolás, napfürdőzés és vadregényes tájak szerelmeseinek.

2017. augusztus 13. 10:35

A cikk folytatása...Friss hírek
Buktak az olaszok Szabó Dórira Válása óta még nem talált párt, ezért facéran nyaralt az olasz tengerparton a Mokka műsorvezetője.
A Bükk legromantikusabb tavacskája, ahol hegyek ölelik körbe a strandot - Itt eltölt a nyugalom A sportolás, napfürdőzés és vadregényes tájak szerelmeseinek.
A Hoppárézimi szerzője, Zemlényi Zoli: Ma már kevesen tudják, ki vagyok Zemlényi Zoltánt egy ország zárta a szívébe, miután a fiatal kenusbajnokot 1985-ben elütötte egy Trabant. 15 éves volt ekkor. Szörnyű sérüléseket szenvedett. Újra tanult járni és beszélni, megpróbáltatásairól Hoppárézimi címmel könyvet írt. Ez hozta meg számára a hírnevet. A 90-es években több show-műsor vendége volt, maga is vezette éveken át a sajátját.
A 7 legszebb pillanat egy kapcsolat elején Rózsaszín köd, pillangók a hasban, állandó mosolygás, és persze őrületes hancúrozások - ugye te is átélted ezeket, mikor belezúgtál a pasidba? És ez még nem minden, a következő dolgokat tuti, hogy te is imádtad a kapcsolatotok elején!
Nagyon jó időszak áll előtted - Egymondatos horoszkóp: Augusztus 13. Mi vár rád ma?
7 kínos pillanat, amikor a celebek összefutottak az exükkel Ugye te sem szeretsz váratlanul összefutni az expasiddal? Ne aggódj, a sztárok is szörnyen érzik magukat, pláne ha mindez a nagy nyilvánosság előtt történik velük...

Top hírek:
Megtört szívek - III. évad 57. epizód Dilara meglátogatja Asumant, hogy kiderítse az igazságot Ekrem úrról. Harun megpróbálja figyelmeztetni Hazalt, hogy Damir milyen ember valójában. Özkan nagy bajba kerül.
A pénz vagy a szerelem tesz boldogabbá? Örök kérdést feszeget a Vőlegény Szép Ernő darabjában a hozományvadász vőlegény azt kapja, amit végül megérdemel.
Ungár Anikó bikiniben 68 évesen is vérbeli bombázó Összegyűjtöttünk öt magyar sztárt, akik 50-en és 60-on túl is megmutatták magukat bikiniben.
Ennek a cicának csak megszületni volt nehéz: hihetetlen ajándékot kapott Speciális ágyat kapott, hogy együtt lustizzon apukával.
Szomszédjukkal balhéznak Jennifer Anistonék Mit művelhet New York-i otthonában Jennifer Aniston és férje, Justin Theroux, amiért bejelentést tettek ellenük? Alsó szomszédjuk, Norman Resnicow jelentette fel Justint, elviselhetetlen ricsajra hivatkozva. A lakó szerint folyamatosan ugatnak a gyakran magukra hagyott kutyák, továbbá a páros hajnali három tájékán nehéz tárgyakat dobál a padlóra, ezzel terrorizálva őt.
Mit kell tenni, ha nem mozdul a pocakban a baba? A szülész-nőgyógyász válaszolt Sok kismama aggódik, ha azt érzi, a baba egy ideje nem mozdul a pocakban. Az orvost kérdeztük a jelenségről.