Fábry márványrészegen csesztette Orbánt – megszólal a szemtanú

Aki nem más, mint Nagy Bandó. Vélemény.

2017. augusztus 13. 11:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Rosszindulatú az, aki Orbán külföldi kezelését pletykálja, mosolygott a DK-szóvivő
Az elnök, aki hirtelen hontalanná vált Miheil Szaakasvilinek a grúz után most az ukrán állampolgárságát vonták vissza. A már két országból kiutált politikus, akit egykor Orbán Viktor is támogatott, azt üzente: visszatér és mozgósít. Egy ri...
Nem árulják el, hol nyaral Orbán Több miniszter és képviselő elmondta, hol tölti a szabadságát. Van, aki csak belföldön nyaral.
Orbán-fóbia: visszavonulót fújt a HVG… vagy beijedt? Tovább gyűrűzik a HVG-ügy.
MSZP: már saját pártcsaládjának is kínos Orbán Szerintük a Fidesznek mindenre csak egy válasza van, Soros.
A Fejlesztési Minisztérium teljesen okénak tartja, hogy az állami tulajdonú HungaroControl csak 2016-ban 345 milliót adott fideszes civilszervezeteknek Demeter Márta kérdésére azt mondták, Orbán Viktor régi polgári körét is azért támogatják, hogy ráirányítsák a fiatalok figyelmét a légiirányító szakmára.

Fukuyama Orbán beszédéről: Teli torokból védi az etnikai nacionalizmust és teli van antiszemita összeesküvés-elméletekkel Az amerikai politológus szerint a V4-ek országai pont ezek miatt szenvedtek a 20. században.
Orbán mindjárt Ceausescu
Török Gábor: van félelem a Fideszben a 2018-as választások miatt Ezt Orbán Viktor tusványosi beszédéből olvasta ki a politikai elemző.
Szakértő: Ledózerolták a magyar kvótakeresetet Borús előjel a magyar fél számára, hogy az Európai Bíróság főtanácsnoka a magyar és a szlovák kereset elutasítását javasolta a kvótaperben mondta Orbán Balázs, a Századvég Alapítvány kutatási igazgat...
Juncker most nem Orbánt pofozta, csak az alelnökét simogatta - fotók Az Európai Bizottság lapogatásairól, kedves pofozgatásairól, paskolásairól és vicces kézfogásairól is ismert elnöke ismét kitett magáért.
Orbán Viktor a nyugati civilizáció Winston Churchillje A nyugati civilizáció Winston Churchilljének, Európa megmentőjének nevezte Orbán Viktor magyar miniszterelnököt Steve King republikánus szenátor a migrációs krízis kapcsán képviselt magyar álláspont é...