Sok helyen még mindig nincs áram

Több száz nyugat-dunántúli háztartásban szünetel a szolgáltatás. A legsúlyosabb a helyzet az Őrségben.

2017. augusztus 13. 10:58

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Kezdődik a nyolcnapos Hétrétország fesztivál az Őrségben Kiállításmegnyitókkal, zenés-mesés játszóházzal, a Técsői banda műsorával és pajtaszínházi előadással szombaton kezdetét veszi az Őrség legnagyobb kulturális rendezvénye, a Hétrétország A szerek és p...
Megsúgták nekem, hogy melyik IKEA-szőnyegből készül az Éjjeli őrség subája A Quartz még csak találgatta, az IKEA magyar PR-ügynöksége viszont élt a kihagyhatatlan lehetőséggel. Ha te is Havas Jonnak akarsz kinézni a télen, kattints!
Havas Jon subája igazából ikeás szőnyegből készült Átszabták, átfestették, de az Éjjeli Őrség bundája attól még egy szőnyeg. Egy kis DIY a Trónok harcából.
Líbia elkezdte migránsmentesíteni a felségvizeit A líbiai parti őrség több mint 1000 migránst mentett ki a Földközi-tengeren és szállított vissza az elmúlt napokban a polgárháborúba sodródott észak-afrikai államba.
Ebben a formában semmit nem ér az olaszok NGO-k elleni fellépése Bár az olasz hatóságok megtagadták a kikötési engedélyt, az olasz parti őrség hajói nemzetközi vizeken, Lampedusa partjaitól harminc mérföldnyire átvették fedélzetükre az MSF által szállított migránsc...
"Megtorlás": lekapcsolták a civilek hajóját A berlini külügyminisztérium kapcsolatba lépett Rómával a Földközi Tengeren, Lampedusa közelében az olasz parti őrség által lefoglalt német segélyszervezet Juventa nevű hajója ügyében. Az olasz hatósá...

Az olasz hatóságok feltartóztatták egy embermentő segélyszervezet hajóját Az olasz parti őrség Lampedusa vizein feltartóztatta és a sziget kikötőjébe kísérte a berlini központú Jugend Rettet nem kormányzati szervezet (NGO) földközi-tengeri mentőhajóját kedden, miután a csop...
Félezer migránst mentett meg az olasz parti őrség Az európai partok felé tartó mintegy félezer migránst mentett ki a Földközi-tengerből kedden az olasz parti őrség - nyolc ember a tengerbe fulladt.
Már az olasz haditengerészetet is bírálja Soros György szervezete Élesen bírálta az olasz haditengerészet lehetséges bevetését a líbiai parti őrség támogatására az észak-afrikai állam partjai előtt a Soros György által kitartott Amnesty International.
Nyolcnapos fesztivált rendeznek az Őrségben Több mint félszáz programmal, különleges zenei produkciókkal, kiállításokkal, színházi előadásokkal, filmvetítéssel és nyitott portákkal készülnek az Őrségben a Hétrétország "köztiválra"
Ciprust sem kímélik a migránsok Újabb útvonalon lephetik el az illegális bevándorlók Európát. A ciprusi parti őrség legutóbb 143 migránsra bukkant egy hajó fedélzetén.
Csehország a líbiai parti őrség legbőkezűbb támogatója az EU-ban A cseh kormány hétfőn úgy döntött, hogy 24 millió koronával 280 millió forinttal támogatja a líbiai parti őrséget, amivel a legbőkezűbbnek számít az Európai Unió tagállamai közül.