Devizavakáció: az erős forint is a Fidesz aduja lehet a kampányban

A külföldre utazók örömére ősz előtt nem várható a forint gyengülése, s akkor is csak átmenetileg, a választási kampányban pedig jól lehet majd roadshow-zni a szilárd nemzeti valutával.

2017. augusztus 13. 11:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Századvég: minden második ember a Fidesz-KDNP-re szavazna Még mindig a kormánypártok a legnépszerűbbek - derült ki a Századvég Alapítvány legfrissebb felméréséből.
Megvan a véleményük Vonáról a budapesti nyugdíjasoknak Nyugdíjas polgárháborúról vizionált Facebook-bejegyzésében Vona Gábor, a Jobbik-elnöke. A Fidesz mellett a Nyugdíjasok Szociális Fóruma és az Idősek Tanácsa is elhatárolódott a kijelentéstől és bocsán...
Németh Szilárd beismerte, hogy óriásit kamuzott a "Soros-hálózatok" átvilágításáról A Fidesz alelnöke úgy dobálózik a nemzetbiztonsági vizsgálatokkal, mint a kisiskolás, aki rendőrfőnököt játszik.
Czeglédyt fizetik, a diákokat nem Több százezres fizetést kap havonta a több milliárd forintos költségvetési csalással gyanúsított szocialista képviselő, Czeglédy Csaba. A Fidesz szerint ez felháborító, a képviselőhöz köthető diákszöv...
Még az Echo TV riportere is nehezen tudta kezelni Németh Szilárd legújabb sorosozását A Fidesz alelnöke szerint Soros hívta össze a nemzetbiztonsági bizottságot, ezért a fideszesek nem is mennek el az ülésre.
Molnár Gyula próbál meg igazságot tenni az egymást árulással vádoló szocialisták között Kedden megbeszélik, hogy ki is játszik igazából a Fidesz kezére.

Orbán vesztett népszerűségéből - Stagnál a Fidesz
Németh Szilárd: Az Európai Bíróság a Soros-terv végrehajtásán dolgozik Az uniós elit elszakadt a valóságtól, mást látnak és mást akarnak, mint az emberek, hangsúlyozta a Fidesz alelnöke.
Csökkent a Fidesz népszerűsége is Főleg a nyugdíjasok körében nőtt a bizonytalanok aránya.
Németh Szilárd az újságírók elleni kormányzati támadásokról: "Azon megsértődni, hogy egyébként az ember elmondja a véleményét, azon nem lehet megsértődni" A Fidesz mai legnagyobb koponyája úgy gondolja: aki nem úgy kérdez tőle, ahogy szerinte kellene, az hivatásos rendbontó.
Hír: Aláírásgyűjtés a sajóvölgyi elkerülőkért Hetedik éve ígérgeti a Fidesz, hogy megépítik a 26-os főút sajószentpéteri és kazincbarcikai elkerülő szakaszait.
Fidesz: a "Soros-terv" végrehajtására készülnek a szocialisták A Fidesz-frakció szerint a szocialisták azért támadják a miniszterelnököt, mert ők a "Soros-terv" végrehajtására készülnek.