Sokan vannak áram nélkül a vihar miatt

Több száz háztartásban nincs áram a Nyugat-Dunántúlon.

2017. augusztus 13. 10:50

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Van remény: Nyugat-Dunántúlon csak 22 fok volt reggel Szombathelyen már esett is.

Friss hírek
Hét alternatív Nobel-díjast végeztek ki Szíriában A fehér sisakosok, a szíriai önkéntes életmentők kapták mások mellett az idei alternatív Nobel-díjat
Szakértő: Újabb merényletekre kell felkészülni Európában Még mindig nem oldódtak meg a terrorfenyegetettség alapproblémái.
Több száz háztartásban még mindig nincs áram a Nyugat-Dunántúlon Kisfeszültségű hibák miatt több száz nyugat-dunántúli háztartásban még mindig nincs áram az előző napok viharai következményeként, a szakemberek továbbra is teljes létszámmal dolgoznak a hiba elhárításán.
Hír: Aláírásgyűjtés a magyar euróért! Alig két nap alatt máris több száz aláírás érkezett a képviselői honlapomon meghirdetett online-petícióra, amely az euró mielőbbi bevezetését szorgalmazza. Ez is bizonyítja, hogy a magyar választókat érinti és érdekli a közös európai valuta mielőbbi bevezetésének ügye; pontosan tudják, hogy életük, anyagi biztonságuk és jövőjük is nagyban függ ettől a kérdéstől.
Nem oldódtak meg a terrorfenyegetettség alapproblémái Két és fél év alatt nem sikerült megoldani a terrorfenyegetettség alapproblémáit - mondta Horváth József biztonságpolitikai szakértő az M1 aktuális csatorna vasárnapi műsorában
Hármas karambol Zalaegerszegen Nem esett baja senkinek.

Továbbépül a borostyánút a Nyugat-Dunántúlon Továbbépülhet Szombathelytől délre az M86-os gyorsforgalmi út. A Nyugat-Dunántúl legfontosabb északdéli áruszállítási folyosóját 24 kilométeren bővítik kétszer két sávosra. A Szombathely és Csorna köz...

Top hírek:
Frissítés: Holtan találták meg a Körösben eltűnt férfit Doboz térségében merült el és nem sokkal utána holtan találták meg.
Megkéselte, majd az úttesten magára hagyta ismerősét A szabolcsi férfi életveszélyesen megsérült.
Ferencvárosi rablás gyanúsítottjait keresi a rendőrség A lakosság segítségét kéri az ismeretlen elkövetők azonosításához.
Forgalommal szemben mértek sebességet A rendőrök azt mondták a Tényeknek, hogy ez szabályos.
Leállt a határforgalom Lónyánál Meghibásodott az informatikai rendszerük.
Hömpölyög a politikai demagógia Mennyire adottak a feltételei annak, hogy a közgazdász-társadalom megvédje a társadalmat a romboló demagógiától?