Elon Musk mesterséges intelligenciája egyre félelmetesebb

Már a sakknál és a Gónál sokkal komplexebb játékokban is legyőzi a profikat.

2017. augusztus 13. 11:17

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
A Model 3 platformját kapja meg a Tesla Model Y Elon Musk korábban új platform építését tervezte a közelgő kompakt SUV alá, de inkább a már meglévő Model 3 alapjait fogják felhasználni.
Egy vagyon volt az olcsó Tesla piacra juttatása Elon Musk elkötelezettségét a Tesla-autók különösen a legújabb Model 3 iránt mi sem mutatja jobban, mint hogy nem sajnálta a pénzt az elektromos autó legolcsóbb változatának piacra juttatása érdekéb...
Szinte égeti a pénzt a Tesla az új modell miatt Újra forradalmi ötletekkel állt elő Elon Musk
Mark Zuckerbeg odaszúrt egyet Elon Musknak, aki nem finomkodott a válasszal Mark Zuckberberg szerint aki kritizálja a mesterséges intelligenciát, az a jövőt kritizálja. Elon Musk nem hagyta annyiban a dolgot.
Elon Musk: zseni, milliárdos, feltaláló, űrutazó? Bár nincs Vasember-páncélja, attól még ő az igazi Tony Stark.
Musk fél a mesterséges intelligenciától, Zuckerberg nem Elon Musk szerint a mesterséges intelligencia el fogja pusztítani az emberiséget. Zuckerberg az előnyeiről beszélt élőben a Facebookon.

Milliárd dolláros mítosz a jövő közlekedéséről Szóbeli ígéretet kapott a dél-afrikaikanadaiamerikai, azaz voltaképp világpolgár Elon Musk egyik cége, hogy megépítse a Washingtonból New Yorkba vezető közlekedési csatornát. A nagyon szépen hangzó, d...
Megépülhet az első vákuumcsatornás mágnesvonat az Egyesült Államokban Egy lépéssel közelebb került Elon Musk, a Tesla vezérigazgatója az első vákuumcsatornás mágnesvonat (hyperloop) pálya kiépítéséhez.
Újabb nagy dobásra készül Elon Musk New York és Washington közé építene egy úgynevezett hyperloop vasúti pályát, amivel 29 perc lenne csak a menetidő. A tervek szerint hasonló épülhet Budapest érintésével is.
Elon Musk továbbra is veszélyesnek tartja a mesterséges intelligenciát A Tesla és a SpaceX vezetője még mindig óvatosságra int a technológia kapcsán, de nehéz nem arra gondolni, hogy csak túl sok sci-fit néz a tévében.
Elon Musk törvényekkel szabályozná a mesterséges intelligenciát Szerinte ha nem szabályozzák a gépagyat most, akkor végünk van.
Elon Musk a robotveszélyre figyelmeztette Amerika kormányzóit Ha a bajra várunk, túl késő lesz.