Hazugságok, amiket minden szülő mond a gyereknek, de észre sem veszi

Inkább szokjunk le róluk, mert a lurkó elveszíti a belénk vetett bizalmát.

2017. augusztus 16. 15:46

A cikk folytatása...Friss hírek
Friss fotón Tom Cruise és Nicole Kidman lánya - Isabella már 25 éves lesz Így néz ki most a sztárpár lánya, Isabella Cruise.
Nem hiszed el, hogyan esett teherbe Nikki Reed Persze, tudjuk, hogy tisztában vagy azzal, hogyan történik ez a gyakorlatban, de erre fogadjunk, hogy nem számítottál: képzeld, Ian Somerhalder egyszerűen csak kidobta a színészcsajszi fogamzásgátló tabijait!
Tejben fürdött, ez történt vele Biztos te is hallottál már arról, hogy vannak olyanok, akik néha tejben fürdenek, hogy még szebb legyen a bőrük. De eddig te nem merted kipróbálni? Egy lány letesztelte és nagyon meglepődött az eredményen!
Ismét egy bűnöző, aki ágy alá bújt a zsaruk elől Ha figyelmesen böngésszük a rendőrségi híreket, feltűnhet, hogy egész gyakori, hogy a bűnelkövetők olyan helyeken (szekrényben, ágy alatt) próbálnak elrejtőzni a hatóságok elől, ahol épeszű embernek eszébe se jutna. Nos, a kecskeméti D. Anettre sem mondhatjuk, hogy a rejtőzködés mestere lenne. A 37 éves nőt ugyanis pár órával egy kisbolt kirablása után már őrizetbe is vették - egy ismerőse lakásában, az ágy alatt bukkantak rá.
Őrület: Csézy mellett elment a férje, amikor Elvis Presley-nek volt öltözve A Sztárban Sztár 3. élő show-jában Csézy búcsúzott a versenytől. Az énekesnő a FEM3 Caféban elárulta, hogy egyáltalán nincs elkeseredve, egy jó kalandnak tartja a műsort, amely során sok barátra tett szert. Csézy szerint a legjobban Cher karakterét tudta hozni, és kiderült, hogy a legutóbbi ruhás pr...
Bors-játék: Zalakarosra mehet feleségével nyertesünk Rendszeres olvasója a Borsnak Somogyi Zoltán, Dupla Esély játékunk friss nyertese. Mindennap megveszem az újságot. Nem vagyok babonás, de mindig a harmadik lapot szoktam elvenni, hátha nyerek. Így volt ez most is. A bevásárlás után itthon elővettem az újságot, és nagyon meglepődtem, amikor megnéztem, mi van a matrica alatt mesélte 64 éves budapesti olvasónk, aki korábban pénzügyőrként dolgozott, de már nyugállományban van.

Top hírek:
Heti horoszkóp szeptember 25-től október 1-ig: a Halak sikeres, a Kos szerencsés Búcsúzik a szeptember! Vasárnap már az új hónapot köszöntjük. Vajon addig mi vár a jegyekre?
A 25 négyzetméteres lakásban is rengeteg helyed lesz, ha így rendezed be - Praktikus megoldások! Olyan praktikákat és bútorokat mutatunk, amelyekkel rengeteg helyet nyersz a legapróbb lakásban is.
A '60-as évek szexikonja volt! A színésznő így agyonplasztikáztatta magát A Bonnie és Clyde szőke hajú szépsége sebészkés alá feküdt.
Járat törölve: idegenekkel kellett egy szobában aludnia a 14 éves Timinek Kínos szituációba keveredett Vajda Csilla lánya még augusztusban az Air Canada légitársaság miatt. A Kanadában élő magyar család tagja, a 14 éves Timi egyedül utazott a romániai Szatmárnémetibe a nagyszülőkhöz, hogy ott töltse a nyarat. Hazafelé Budapestről indult volna a gépe, ám komoly műszaki problémák adódtak.
Ennél cikibb, nem nagyon történhet egy esküvő vendégével. Pláne hattal fotó Meglepő látvány fogadta a vendégsereget egy sydney-i esküvőn, ahol nemcsak a koszorúslányok öltöztek össze, hanem teljesen véletlenül féltucat vendég is.  Hallottam már olyat, hogy két, legfeljebb három nő ugyanazt a ruhát veszi fel, de hogy hat álmélkodott az ara, Julia Mammone. A pontosan ugyanolyan fekete-fehér, alul csipkés ruhát viselő hat nő egyáltalán nem beszélt össze, legtöbben nem is ismerték a másikat, hiszen az ara és vőlegény oldaláról vegyesen érkeztek.
Valóságshow-t követelnek a laposföld hívei Egyszer és mindenkorra véget vetnének az elméletükkel kapcsolatos találgatásoknak a laposföldhívők. Ők abban hisznek, hogy bolygónk lapos képződmény, középpontjában pedig az Északi-sark van. Az óceánok kifolyását a bolygó szélein egy körbefutó jégfal akadályozza meg. Ezt szerintük a legjobban egy ex­pedícióval le­het­ne ellenőrizni, amiből valóságshow-t készítenének.