Horoszkóp 2017.09.07.

[vc_row full_width=”” parallax=”” parallax_image=””][vc_column width=”1/1”][vc_column_text

2017. szeptember 7. 7:00

A cikk folytatása...Friss hírek
Durva beavatkozásra szánták el magukat Óriás tengeri csigákat tenyésztenek és engednek szabadon a Nagy-korallzátonynál ausztrál kutatók, hogy így irtsák ki a pusztító töviskoronás tengericsillagot.
260 km/órás széllökések fenyegetik a karibi térséget A katasztrófával fenyegető, ötös fokozatra erősödött hétfő estére a karibi térség északkeleti részében tomboló Maria hurrikán - közölte az amerikai Országos Hurrikánközpont.
Miley Cyrus végre tisztázta a házasságáról szóló pletykákat Kerek perec kimondta, így végre pont került a titokzatos gyűrűs történet végére.
Immunrendszerünk így jelzi a bajt Vannak emberek, akik simán túlélik az influenzaszezont egyetlen tüsszentés nélkül, de olyanok is, akik már attól ágynak esnek, ha kicsit megfújja őket a szél. Állóképességünkre számos dolog van hatással, érdemes ismerni ezeket. ...
Kulcsfontosságú a hazai piac a nagyvállalatoknak A belföldi kereslettől teszik leginkább függővé jövedelmezőségüket a hazai nagyvállalatok, miközben az évekig meghatározó közterhek mára már nem érinti annyira érzékenyen a cégeket. A forint árfolyamváltozása és az infláció viszont egyre nagyobb hatással van profitabilitásukra derül ki a K&H nagyvállalati növekedési index legutóbbi adataiból.
Ámulnak a hívők: két hétig tolták a templomot, míg a helyére került A sanghaji buddhista templom nem először költözik, de ez a mostani mozgatás rendkívüli munka volt.

Top hírek:
A sors útjai - 58. rész Pedro megtudta Lupetól, hogy Fernanda elvesztette az ösztöndíját és nyolc órában dolgozik. Camilla megtudja Isabellatól, hogy Carlos és Fernanda egy pár voltak. Pedro megszökik a klinikáról.  
Nem ritka jelenség, de mindig meglepődünk rajta fotók Kivirított a nyárias melegben a vadgesztenyefa Sirok Kőkútpuszta településrészén. A fotókat az MTI lőtte hétfőn.
Egy staffordshire terrier életveszélyesen összeharapott egy nőt Budapesten, vádat emeltek a gazda ellen Az állat úgy bevadult, hogy csak autóval nekihajtva sikerült megfékezni.
Az ENSZ-t bírálta Trump Az amerikai elnök szerint az Egyesült Nemzetek Szervezete nem hatékony.
Új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy nő Őrizetbe vettek a dabasi rendőrök egy kecskeméti nőt, aki a gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság hétfőn a rendőrség honlapján.
Kiégett egy autó Ferihegyen Senki sem sérült meg, a repülőtér forgalmában nem volt fennakadás.